<

Головою ПриватБанку може стати німець – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:40 | 11.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На посаду голови правління ПриватБанку претендує німецький банкір Райнер Мюллер-Ханке.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.

“Наглядова рада банку 20 липня може ухвалити відставку Шлапака з 24 липня і визначити виконуючого обов’язки голови правління”, – повідомляє агентство.

Ймовірно, банк тимчасово очолить заступник голови правління Галина Пахачук.

Підбором кандидатів на посаду нового голови правління ПриватБанку займається рекрутингове агенство, термін відбору кандидата – два тижні, а отже, нового голову банку наглядова рада ПриватБанку може призначити вже у кінці липня.

Його будуть відбирати із запропонованих агентством кандидатур. Якщо не буде українських претендентів, посаду голови правління ПриватБанку може обійняти німецький банкір Райнер Мюллер-Ханке.

Нині Райнер Мюллер є членом рад FinComBank (Молдова) і азербайджанського AccessBank. Має ступінь магістра з економіки Вільного Університету Берліна (Freie Universität Berlin), навчався на економіста в університетах Гейдельберга і Мадрида.

В Україні він уже працював генеральним директором Swedbank в 2009-2013 роках. Він має більш ніж десятирічний досвід у галузі банкінгу в країнах Центральної та Східної Європи.

Повний перелік претендентів невідомий, але ніхто з українських фінансистів публічно не виявляв бажання очолити ПриватБанк.




один коментар
  1. Працював генеральним директором Swedbank в 2009-2013 роках,-і яка доля спіткала цей банк? До чого він допрацювався і чому пішов?Є членом рад FinComBank (Молдова) і азербайджанського AccessBank,- це викликає посмішку,чому не працює в банках Європи? Чому ніхто з українських фінансистів публічно не виявляв бажання очолити ПриватБанк?Нема дурних?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер