<

Головний поліцейський розповів про проблеми нової поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:56 | 23.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Деякі патрульні продовжують приймати«подяку» від водіїв і плутаються в статтях
В українській поліції бувають випадки, коли співробітники беруть «подяку» від правопорушників, однак такі інциденти – поодинокі.

У цьому запевняє глава патрульної поліції України Олександр Фацевич, передає «Новое время».

«Мені таксисти часто кажуть: патрульні взяли гроші. Але жодної фотографії, жодного відео немає, запитаєш номер машини – не пам’ятають. Якби у нас хоч один патрульний взяв гроші, що – не зняли б його? Якщо ви зіткнулися з таким випадком, називайте номер машини або час і район, знімайте відео, будемо розбиратися», – сказав він.

Фацевич водночас підкреслив, що бувають випадки неправомірної поведінки поліцейських, проте це одиниці з 5000 осіб по всій Україні. Він розповів про одеського патрульного, якого звільнили за отримання «подяки”. Також головний поліцейський нагадав про свого підлеглого, який намагався продати шолом з місця ДТП.

«Найцікавіше, що в обох випадках порушників привели самі патрульні, їхні колеги. Це нормально. Колектив відторгає тих, хто йому не потрібен», – зазначив він.
Також Фацевич розповів, що у його підлеглих поки що є проблеми з оформленням протоколів. Він пояснює це тим, що відсоток колишніх співробітників ДАІ серед поліцейських дуже низький, а інші вчаться у міру роботи.

«Ще хлопці поки плутаються в статтях. Але все дізнатися неможливо, тим більше за такий короткий період часу. Намагаємося ці недоліки виправляти і компенсувати своїм ставленням до людей», – зазначив головний патрульний.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві внутрішніх справ вирішили ліквідувати управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. При цьому в новій Національної поліції створять «принципово новий» Департамент протидії наркозлочинності. Його очолить Ілля Ківа.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця