<

Гараж роти особливого призначення «Світязя» поповнився позашляховиком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 27.02.2015 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Гараж роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області поповнився позашляховиком. Благодійний фонд «Волинь-2014» придбав для потреб правоохоронців Nissan Patrol. Автомобіль, на замовлення «Світязя», благодійники закупили в Німеччині.

За словами командира роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області Олександра Фацевича, під час останніх бойових дій у Вуглегірську, вони втратили половину наявної автомобільної техніки, тому виникла потреба у нових автівках. За допомогою вирішили звернутися до відомих волинських благодійників.

«Під час ротації ми вивели з Вуглегірська два автомобілі, а решта транспорту, який слугував  для перевезення особового складу був знищений. В тому числі і своєю артилерією, тому що не треба було залишати після себе техніку», – сказав командир.

Він подякував Фонду, за надану допомогу та зазначив, що автомобілі – один з основних елементів ефективного виконання поставлених завдань.

«Позашляховик, який придбав Благодійний фонд «Волинь-2014» –  вкрай актуальним для нас, тому що основне завдання нашого підрозділу – своєчасно реагувати на події, що можуть виникнути в зоні АТО. Мобільність – запорука успіху усіх завдань. А позашляховики – це основний транспорт, щоб доїхати до пункту призначення швидко та мобільно. Дуже часто буває так, що під час виконання завдань, ти не їздиш дорогами, а полями та бездоріжжям, тому такі автомобілі там необхідні», – розповів Олександр Фацевич.

Член правління Благодійного фонду «Волинь-2014» Віктор Чорнуха, який вручав командиру «Світязю» ключі від джипа зауважив, що загальний список допомоги автотранспортом нашим захисникам Вітчизни, які воюють на Сході в рамках проведення антитерористичної операції, є досить великим.

Фундатор побажав бійцям швидкого завершення бойових дій та, жартуючи, підкреслив, щоб машина слугувала їм для виїзду на волинську природу, а не на війну.

«Ми сподіваємося, що цей позашляховик допоможе вам зберегти життя та здоров’я. Наш Фонд для цього і був створений: допомагати хлопцям, що боронять нашу землю на Сході України. На сьогодні ми вже надали різних видів гуманітарної допомоги на загальну суму близько п’яти мільйонів гривень і не плануємо зупинятися».

IMG_20150227_111954
IMG_20150227_112036
IMG_20150227_112052
IMG_20150227_113220




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця