<

Фахівці ДФС Волині розповіли майбутнім менеджерам бізнесу про особливості реєстрації підприємництва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:49 | 18.03.2015 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Під час зустрічі фахівців ДФС Волині зі студентами факультету бізнесу Луцького Національного технічного університету майбутніх спеціалістів економіки підприємництва та менеджменту бізнес-діяльності знайомили як з законодавчими вимогами здійснення підприємницької діяльності, так і запропонували екскурсію Центром обслуговування платників Луцької ОДПІ.

Відтак, студентська молодь протягом годинного спілкування з фахівцями відділу комунікацій ГУ ДФС у Волинській області мала можливість з’ясувати усі деталі офіційного спілкування з представниками контролюючих органів під час створення бізнес-проектів та особливості сплати податків в подальшому.

«Ми завжди розповідаємо майбутнім платника податків не лише про теоретичні засади реєстрації та оподаткування бізнесу, а й знайомимо з роботою кращого на Волині  Центру обслуговування платників. Фахівці ДФС Волині орієнтують майбутніх платників податків винятково на конструктивну взаємодію з контролюючими органами», – зазначає начальник відділу комунікацій ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна.

За словами посадовця, такі зустрічі фахівців ДФС Волині зі студентами економічного напрямку ЛНТУ вже стали традиційними.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця