<

“Епопея із кадровими призначеннями в області має закінчитися цього тижня”, – заявив губернатор Гунчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:04 | 26.01.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

24 січня 2015 року Указом Президента Волинь отримала ряд важливих кадрових призначень. Це – довгоочікувані голови райдержадміністрацій. Однак, не всім районам області пощастило однаково. Лише Луцький, Ківерцівський, Іваничівський, Любешівський та Маневицький мають відтепер очільників виконавчої гілки влади.

На оперативній нараді очільник ОДА пообіцяв, що незабаром усі райони зможуть адекватно організовувати свою роботу, згідно законодавства України, оскільки голови райдержадміністрацій “злетять” з пера Президента найближчим часом. Нагадаємо, що питання підписання ряду важливих розпоряджень по 4 хвилі мобілізації “тормозилися” через відсутність голів РДА. Відтак рух зі сторони Голови держави Петра Порошенка почався наприкінці минулого тижня, а саме на вихідних.

Окрім того, Володимир Гунчик Розпорядженням №21 від 26.01.2015 року затвердив штатні розпис облдержадміністрацї та закликав подати відповідні документи з районів до 1.02.2015 року. “Врахуйте у штатних розписах 20% скорочення. Я розумію, що оптимізація функцій працівників бюджетних установ – болюче питання. Однак, в умовах, що склалися в Україні – вони необхідні”, – зазначив губернатор.

Цього тижня  райони області розглядатимуть на сесіях питання прийняття бюджету. “Важливо, аби усі політичні сили наразі сконсолідувалися, а не тягли кожен в свою сторону”, – закликав Володимир Петрович.

Окрім того, голова ОДА пообіцяв, що громадськість Волині широко інформуватиметься про кадрові призначення в області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця