<

Ексрадник Порошенка назвав військових «ублюдками», але згодом вибачився

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:04 | 17.02.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Колишній радник п’ятого президента Петра Порошенка Юрій Бірюков назвав «виродками» військових, які голосували за чинного президента Володимира Зеленського.

16 лютого радник колишнього президента Юрій Бірюков написав у фейсбуці пост, у якому побажав “каждому ублюдку из состава ВСУ, который весной прошлого года проголосовал за Зеленского, вечно быть в совместном патрулировании с сепарами”, – передає Громадське.

Після чого, в коментарях він ще раз образив військових. 

Водночас у фракції «Слуга народу» запропонували обговорити питання щодо посилення відповідальності за образи та наклепи у бік військовослужбовців. З такою пропозицією виступив заступник голови фракції «Слуга народу» у парламенті Олександр Корнієнко на засіданні погоджувальної Ради.

Згодом, Юрій Бірюков видалив пост у соцмережі та вибачився за нього.

“Можна ховати голову в пісок, чекаючи закінчення хайпу. Можна писати всякі заумності про контекст. Можна знаходити пояснення. А можна просто написати про те, що зробив дурість на емоціях, не вважаючи свої власні думки істиною в останній інстанції. Психанув, допустив дурість.

Реально сам відчув дискомфорт практично відразу ж. Приношу щирі вибачення щодо власної дурості в суботньому пості”, – написав він у новому дописі в фейсбуці.




коментарів: 2
  1. Вибачатися буде як нагадить під дверима у свого шоколадного боса – у тут думати потрібно що говорити – хоча вони привикли при пеці тріпати язиком

  2. Ігор подайте на нього звернення в прокуратуру та мвс за образу військових,у вашому виборчому окрузі ж знаходиться військова частина,як таке можна пробачити????!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця