<

ДТП у Києві: з палаючого авто дістали двох людей, водійка загинула

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:48 | 26.08.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На перехресті проспекту Перемоги та вулиці Гарматної в Києві в ніч на 26 серпня, близько 4:40, сталася смертельна ДТП. BMW зачепив Chevrolet Lacetti, врізався в парапет підземного переходу і загорівся. Одна дівчина загинула, ще двоє хлопців постраждали.

Про це, посилаючись на Информатор, повідомляє Корреспондент.

Як розповів очевидець Микола, він їхав на своєму автомобілі по проспекту Перемоги в бік Нивок. На перехресті з вулицею Гарматною він побачив, що на протилежному боці проспекту стоїть BMW і димить. Він перебіг дорогу і почав витягувати постраждалих. На пасажирських сидіннях перебували двоє хлопців, а за кермом – дівчина.

“У цей момент машина почала розпалюватися. Микола допоміг вибратися двом пасажирам і потім почав діставати дівчину. Вона була пристебнута, але затиснута. На жаль, вона вже була мертва. Також очевидці намагалися загасити машину до приїзду пожежників, але автомобіль вигорів вщент”, – йдеться в повідомленні.

https://youtu.be/Ra2ZTuJaZl4

На час роботи екстрених служб рух по проспекту в бік центру було перекрито.

Правоохоронці розповіли, що спочатку було незрозуміло, через що сталася ДТП. Однак після того, як машину повністю загасили, до них підійшов чоловік і сказав, що він є другим учасником аварії.

https://youtu.be/jmqi5oHT7Jo

За попередньою інформацією, BMW їхав по проспекту в бік центру, а Chevrolet повертав на вулиці Гарматній. На перетині вулиць BMW по дотичній зачепив Lacetti і виїхав за межі проїжджої частини. При цьому водій Chevrolet зупинився через 150 метрів після перехрестя. На його машині залишився лише невеликий слід, а на місці зіткнення лежав номерний знак.

https://www.facebook.com/kiev.informator.ua/videos/2139447803019110/

Двох постраждалих хлопців госпіталізували в лікарню. Вони обоє перебували в свідомості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця