<

“Донбас Арена” знаходиться під контролем бойовиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 2.03.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Генеральний директор “Шахтар” Сергій Палкін взяв участь в прес-брифінгу, де розповів про блокування об’єктів інфраструктури футбольного клубу “Шахтар” в Донецьку озброєними людьми.

“Якщо говорити про “Донбас Арену”, то всі входи і виходи заблоковані озброєними людьми. Технічний персонал, офісні працівники також не мають можливості потрапити на стадіон. Дозволено вхід тільки черговій зміні. Їх роль та завдання – запобігати аварійним ситуаціям, які можуть виникнути, передає
UA Футбол.

Також 28-го лютого лютого озброєні люди проникли на територію спортивно-тренувальної бази ФК “Шахтар”, вивели всіх людей, опечатали все майно та будівлі і поставили свою охорону. На даний момент база “Кирша” знаходиться під повним контролем озброєних людей.

Якщо говорити про футбольну інфраструктуру футбольної академії, яка знаходиться в Донецьку, там займаються близько 200 дітей, то також були спроби контакту з нашими людьми представниками самопроголошеної республіки з метою вплинути на роботу цих об’єктів. Поки все нормально, діти тренуються, але якщо буде надано якийсь вплив, то ми будемо змушені зупинити і цю роботу “, – сказав Палкін.

Відзначимо, що про долю директора “Донбас Арени” коментарів не надходило в цілях особистої безпеки функціонера.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця