<

Для бійців 14-ої бригади Володимира-Волинського казарми готові на 50%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:56 | 2.06.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Незабаром на тимчасове місце дислокації до міста Володимир-Волинський повернуться бійці 14-ої окремої механізованої бригади.

Тому сьогодні, 2-го червня 2017 року, під час засідання ради оборони області слухали військових, аби проаналізувати стан виконання комплексу заходів щодо підготовки до повернення волинських бійців,- з посиланням на відділ інформаційної політики ОДА повідомляє ВолиньPost.

Зокрема, за словами т.в.о. командира військової частини А 1008 Ігоря Іванова, особовий склад бригади розмістять у 5-ти казармах. 3 тисячі військовослужбовців залишаться у частині, а решту – відпустять додому.

Наразі тривають ремонтні роботи в казармах, які готові лише на 50%. Проблемним залишається питання пов’язані із заміною вікон, сантехнікою, електромережею, частково замінено дах, водовідведення та водопостачання.

Своєю чергою, начальник Головного управління Національної поліції України у Волинській області Петро Шпига зазначив, що нині відкрито 17 кримінальних проваджень, потерпілими у яких стали військовослужбовці.

В той же час, налічується 3 злочини, де доведена причетність військовиків. Відтак, необхідно активізувати роботу в напрямку дотримання правопорядку, попередження правопорушень та протидії злочинності, аби не допустити ускладнення криміногенної та суспільно-політичної ситуації в області у зв’язку із поверненням із зони АТО військової частини.

Відтак, голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик зобов’язав представників місцевих органів влади заборонити продаж алкоголю людям у військовій формі.

Окрім того, здійснити перевірки у місті Володимир-Волинський на предмет законності торгівлі алкоголем та підакцизними товарами.

“Для Волині повернення 4,5 тисяч бійців 14-ої окремої механізованої бригади – питання № 1. Відтак, ми повинні зробити все, аби зустріти їх як годиться, не просто квітами. Враховуючи те, що окремі персони і політичні сили намагаються використати цей факт у власних цілях, тому наше завдання – не дати можливості створити прецедент та не допустити правопорушень, – наголосив Володимир Гунчик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця