<

Для автомобілістів планують ввести новий штраф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:34 | 20.10.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В Україні для власників автомобілів планують ввести новий штраф – за зменшення оригінальних показників одометра, тобто пробігу.

Про це в ефірі 5.ua розповів керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, передає ЦТС.

Про інновацію інформує mmr.net.ua

“Ми зараз почали збирати обов’язкову інформацію щодо пробігу авто. Я також виступив з пропозицією до групи депутатів про те, щоб вони розглянули можливість у Кодексі про адміністративні правопорушення і теж додали норму про відповідальність, адміністративну принаймні, за “скрутку” пробігу. Бо фактично це маніпуляції з авто, що шкодять покупцеві. Бо ми чудово розуміємо, що дешевшим чи доступнішим є авто економ-класу, і коли в нього пробіг 100 тис. або 300 тис. – це фактично може бути дві різні ціни. І це просто аферизм, що може завдати шкоди кілька тисяч доларів”, – зазначив Криклій, інформує eizvestia.com/uk/news-ukr.

Українським автомобілістам створили новий головний біль

Загалом він заявив, що незабаром МВС створить зручні онлайн-інструменти, де можна буде перевірити історію автомобіля. “Історія автомобіля – це послуга, до якої ми теж готувалися, технологічно вона в нас уже на фінальному етапі, допрацьовуємо певні інтерфейси – знову-таки, це зручний інструмент, для того щоб коли ти хочеш придбати авто, тобі немає потреби витрачати час і їхати на станцію діагностики, або фізично приїжджати до центру, можна отримати первинну інформацію, зрозуміти, що, наприклад, продавець тебе дурить, сказав, що він єдиним власником був, а це вже 5 разів перепродувалося”, – розповів чиновник.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця