<

Делегація волинян відвідала ДП “Львіввугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:44 | 9.01.2015 / Новини /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Як вже зазначив інформаційний інтернет-портал “БУГ”,  представники страйккому гірників спільно з народним депутатом України Ігорем Гузем та його помічниками, заступником міського голови Едуардом Савіком і представниками ЗМІ відбули у місто Сокаль.

Оскільки очільники ДП “Львіввугілля” не бажали перейти у більший зал засідань, то на робочу народу запросили лише Гузя, 5 представників нововолинського страйккому та журналістів. Також був присутній нардеп Олег Мусій (Блок Петра Порошенка)

Гірники висловлювали своє обурення бюджетом України на 2015 рік та вимагали від парламентарів “змінити те, що наробили”. У ситуації в вуглевидобувній галузі звинувачували й очільників підприємств, як “Волиньвугілля”, так і “Львіввугілля”.

Профкоми львіських шахтарів говорили й про заборгованість з виплатою заробітньої платні.

Ігор Гузь та Олег Мусій запевнили присутніх, що продовжуватимуть лобіювати інтереси гірників на найвищому рівні, підніматимуть це питання перед профільним міністерством, комітетом та безпосередньо главою уряду Арсенієм Яценюком.

Працівники львіських копалень висловлюють солідарність з волинськими колегами та готові долучитись до їх мирних протестних акцій.

Журналісти “БУГ”у слідкують за ситуацією. Будьте з нами!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця