<

Через зневагу до прапора волинському священику світить кримінал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:36 | 2.02.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарів 9

У діях священика Миколи Лафети із волинського села Піддубці, який нібито назвав Державний Прапор України «ганчіркою», може бути склад злочину.

Тому священика можуть притягнути до відповідальності, – заявив начальник Головного управління Нацполіції в області Петро Шпига під час сесії облради у четвер, 2 лютого, – пише ВолиньPost.

За словами депутата облради Сергія Сівака, настоятель храму у селі Піддубці Микола Лафета 22 червня 2016 року назвав Державний Прапор «ганчіркою» під час церемонії вшанування розстріляних в’язнів Луцької тюрми, 6 із яких були родом із цього села.

Петро Шпига запевнив: якщо так було насправді, то священик вчинив злочин. Тож після перевірки фактів, озвучених депутатом, поліція може розпочати кримінальне провадження.




коментарів: 9
  1. Більше Головному управлінню Нацполіції в області нема чим зайнятися,тільки слухати ,що де коли і хто сказав? Нема на Волині нерозкритих злочинів? Забув, …там треба працювати,когось розшукувати,…затримувати…будувати доказову базу,проводити слідчий експеримент..,а тут ось він “кримінальний авторитет”,сам прийшов,під час церемонії вшанування розстріляних в’язнів Луцької тюрми.Справу готова до розгляду у суді.Молодці “реформовані”.

  2. Із прапора все й починається, панове. Із поваги до Держави, її культури, суверенності та її народу. Однозначо, священника потрібно притягати до кримінальної відповідальності і виселяти із села, якщо це правда. Іще не бачив жодного попа із Московського патріархату, що вболівав би за Україну.

  3. Треба піаритись на фоні УПЦ та слухати накази що до тиску на цю організацію(ну поки влада дозволяє). Прикладом вже став Юра луценко зі справою Драбинки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця