<

«BRW-ВІК» із Володимира-Волинського перемагає АФ «Скала» із Моршина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:55 | 31.05.2015 / Новини / , /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

У суботу, 30-го травня 2015 року о  14 годині розпочався матч у місті Моршин. Стадіон «Медик». Сонячно. 25 градусів. Арбітр: Роман Новосад (Рівне). Асистенти арбітра: Андрій Баран та Богдан Горошко (обидва – Львівська обл.). Спостерігач ФФУ: Андрій Валенко (Львів).

Голи: Екрем Арапоглу (37) – Артур Рябов (21), Володимир Бербека (64), – пишуть у “BRW-VIK” В.-Волинський U-15

На 21 хвилині красень-гол на свій рахунок записав найменший за зростом гравець у цій зустрічі Артур Рябов. Захопившись атакою, юні моршинці втратили круглого на правому фланзі. Пішла діагональ на половину «Скали» і Рябов на замасі обіграв суперника і з лівої красивим обвідним ударом на виконання поцілив точнісінь у правий верхній кут.

Після перерви чи не перша атака моршинців завершилась призначенням штрафного удару в метрі від штрафного майданчика. Правила були порушені проти Едуарда Волкова. Штрафний взявся виконувати Екрем Арапоглу і зробив це вправно. Після його обвідного удару повз стінку мяч залетів у лівий нижній кут – 1:1.

Після цього й надалі на полі точилася рівна боротьба. Однак щастя цього дня було явно на боці гостей. На 64-й хвилині після подачі з кутового Володимир Бербека, який перед цим також вийшов на заміну, проштовхнув круглого у ворота. Не найкращим чином при цьому зіграли наші воротар та захисники, які залишила гравця одного на дальній стійці.

Ось так при нічийній грі як і в матчі 17-річних команд, так і команд U-15, гості поїхали з Моршина з повним очковим багажем.

Lq2vUiCIZWs
TsPs2_C5F78




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця