<

Бойовики не випускають людей з окупованих територій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:31 | 1.09.2018 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На КПВВ Донецької області рух громадян відбувається лише в бік тимчасово окупованої території. У зворотному напрямку рух осіб та транспортних засобів відсутній.

Про це повідомили у прес-службі Донецького прикордонного загону ДПСУ, пише Gazeta.ua.

“Від сьогодні всі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення ООС розпочали контрольно-пропускні операції згідно з осіннім графіком роботи. Пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється з 7.00 до 18.30. Зміна часового режиму в першу чергу пов’язана з безпековою складовою”, – сказала прес-офіцер загону Валерія Карпиленко.

Прикордонникам стало відомо, що бойовики здійснюють пропуск вибірково та повністю відмовляють тим, хто хоче виїхати з окупованої території.

За словами представника омбудсмена у Донецькій та Луганський області Павла Лисянського, після ліквідації Захарченка його найближче оточення намагається покинути псевдореспубліку.

“Переодягаються в цивільне і намагаються сховатися. Донецьк узятий в кільце військовою технікою, всі воєнізовані підрозділи НВФ приведені в бойову готовність. Ще мені відомо про два випадки затримання місцевих жителів посеред ночі в Донецьку”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця