<

Бійця 14-ї бригади, який помер від серцевого нападу, поховають у Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:34 | 3.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

1 грудня , у віці 36 років від серцевого нападу помер боєць 14-ї бригади з Волині Ігор Смага.

«Ігор був снайпером, був хорошим солдатом. 15-16 листопада був серйозний бій, у якому Ігор теж брав участь. Після бою він відчув біль у серці. Медики направили Ігоря у госпіталь на обстеження. Я періодично зв’язувався з Ігорем, розпитував як його здоров’я, і одного разу він не відповів на дзвінок.

Тоді я зв’язався з його колегами з «Газети по-київськи». Вони приїхали до Ігоря до дому. Він вже був неживим. Ми втратили побратима, друга, втратили хорошу людину. Від імені всієї роти висловлюю друзям та рідним Ігоря наші щирі співчуття», – сказав ротний померлого, Петро Нагайовський.

На початку 2014 року Ігор Смага пішов добровольцем в АТО, став снайпером. У складі чотирнадцятої механізованої бригади брав участь у обороні Маріуполя, пізніше, разом з бригадою, прибув у сектор «Б», де обороняв підступи до селища Мар’їнка.

У цивільному житті Ігор Смага був відомим спортивним журналістом. З 2005 по 2011 роки він працював у «Газеті по-київськи». Як кажуть колеги Ігоря, він був одним з найкращих українських журналістів, які пишуть про бокс. Про це повідомив начальник прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади  ОК «Захід», лейтенант Влад Якушев.

Завтра у Києві відбудуться похорони Ігоря. Військовослужбовці 14-ї ОМБр висловлюють співчуття родині та близьким померлого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця