<

Авто з іноземними номерами все частіше потрапляють у кримінальні хроніки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 3.08.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Співробітники правоохоронних органів заявляють, що найчастіше для вчинення злочинів використовуються автомобілі з іноземними номерами.

Про це заявив прес-секретар МВС Артем Шевченко, пише Deutsche Welle..

За словами Шевченка, автомобілі просто кидають після скоєння злочину, і з’ясувати, хто був за кермом, надзвичайно складно.

Міністерство внутрішніх справ також повідомило, що вони не можуть впоратися з масовими порушеннями митних правил водіями на автомобілях з іноземними номерами.

“У нас немає повноважень зупиняти авто для перевірки дотримання митних процедур і доступу до бази даних Державної фіскальної служби. Лише іноземні номери на авто – не підстава зупиняти водіїв. Дуже часто водії на таких авто не дотримуються правил дорожнього руху, демонструють зухвалий стиль водіння, що може призвести до нещасного випадку. У випадку аварії вони можуть просто кинути автомобіль і втекти з місця події”, – сказав Шевченко.




коментарів: 3
  1. Сподіваюся скоро лавочка прикриється, і хитрожопі бляхарі швидко пересядуть на жигулі.

    • І що це змінить? ті хто робить проблеми на дорозі будуть робити проблеми на жигулях, який стоїть на жителя в якомусь богом забутому селі, і 18 раз перепроданому, ах да а власника авто вже років 40 як нема. По закону вистачає лише техпаспорта. А доступний нормальний автомобіль стане роскіш. Всі ведуть статистику по правопорушенням іноземних авто, я пропоную вести статистику про правопорушення автомобілів комфорт та бізнес класу. Чомусь про них ніхто не кричить.

  2. І що це змінить? ті хто робить проблеми на дорозі будуть робити проблеми на жигулях, який стоїть на жителя в якомусь богом забутому селі, і 18 раз перепроданому, ах да а власника авто вже років 40 як нема. По закону вистачає лише техпаспорта. А доступний нормальний автомобіль стане роскіш. Всі ведуть статистику по правопорушенням іноземних авто, я пропоную вести статистику про правопорушення автомобілів комфорт та бізнес класу. Чомусь про них ніхто не кричить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця