<

Американська акторка, родом з України, Міла Куніс віддала 3 мільйони доларів біженцям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 4.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
256
/ Коментарі відсутні

Американська акторка Міла Куніс, яка переїхала в дитинстві з України та почала будувати у США кар’єру, висловилась щодо війни Росії з Україною.

Вона зізналась, що дуже пишається бути українкою, а чоловік Ештон Кутчер – що одружений на українці, йдеться у відеозверненні акторів в інстаграмі Ештона.

Жінка розповіла у своєму відеозверненні, що народилась у місті Чернівці в Україні, але все життя ідентифікувала себе як американка, тому що підростала там, отримала кар’єру та сім’ю. Проте зараз вона “як ніколи пишається бути українкою”.

Після роздумів вони вирішили розпочати збір коштів у фонді GoFundMe на потреби біженців та гуманітарну допомогу. Їхня ціль – зібрати 30 мільйонів доларів, з яких 3 мільйони вони жертвують самі.

“У той час, як ми є свідками мужності українців, ми також є свідками неймовірного тягаря тих, хто вибрав безпеку. Через GoFundMe цей збір коштів вплине на зусилля з надання біженцям та гуманітарної допомоги.

Фонд принесе користь Flexport.org та Airbn, двом організаціям, які активно працюють на місцях і надають негайну допомогу тим, хто її найбільше потребує. Бути з Україною означає підтримувати українців”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця