<

Абрамович роздумує над продажем «Челсі» через санкції США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:06 | 25.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Російський олігарх Роман Абрамович роздумує над продажем футбольного клубу «Челсі» через проблеми з отриманням британських віз, а також побоювання щодо можливого введення санкцій США проти нього.

За інформацією авторитетного медіа, олігарх побоюється, що Сполучені Штати можуть розширити санкції проти багатих росіян, серед яких може опинитися і він сам, – пише НВ.

Згідно з джерелами, знайомими із переговорами, власник «Челсі» вже відхилив заявки на продаж клубу за 2,3 мільярда доларів, що в разі його згоди стало б рекордною ціною за продаж спортивної команди.

Цього року Абрамович найняв комерційний банк Raine Group LLC в Нью-Йорку, щоб той надавав консультації щодо можливості продати екс-чемпіона Англії повністю або частково.

Джерело, знайоме з ситуацією, стверджує, що олігарх хоче виручити 3 млрд фунтів (майже чотири мільярди доларів) за клуб, який влітку 2003 року дістався йому за 140 млн фунтів.

Повідомлялося, що Абрамович найняв один із інвестиційних банків, щоб вивчити можливість продажу Челсі. Йшлося про суму в кілька мільярдів фунтів стерлінгів.

За інформацією ЗМІ, олігарх більше не має наміру інвестувати кошти в Британії, де його позбавили можливості легально працювати та анулювали візу. Керівництво клубу спростовувало чутки про те, що власник готується до його продажу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця