<

«95 Квартал» показав першу пародію на Зеленського з новим актором

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:51 | 14.08.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

13-го серпня в Одесі пройшов концерт студії «Квартал 95», в програмі якого вперше з пародіями на президента України та колишнього лідера «кварталівців» Володимира Зеленського виступив новий актор Юрій Великий.

Концерт з новою програмою гумористи мають намір показати на ТБ вже 24-ГО серпня, а тим часом в мережі з’явилися перші кадри обговорюваних раніше пародій.

Як стало відомо раніше, з вибором актора, який буде пародіювати Зеленського, в «Кварталі» визначилися не відразу. На початку серпня Євген Кошовий, розмовляючи з журналістами, зазначив, що найбільш високі шанси були у коміка Юрія Великого, екс-учасника дуету «Брати Шумахери».

Для пародій на Зеленського акторові довелося підшукати перуку, а ось манера мови, міміка і жести далися Великому без проблем.

“Він [Зеленський] дуже зручний для пародіювання, враховуючи, що десь починаючи з 2009 року, коли ми почали співпрацювати з “Кварталом”, я, як відчував, став помічати якісь фрази, вирази, які він дуже часто використовує. Як знав, що колись доведеться пародіювати!” – розповідав раніше Великий.

Над президентом «кварталівці» жартували протягом всього концерту. Зокрема, згадали історії з шаурмою, масовим звільненням держслужбовців, а також посміялися над постійною присутністю поруч із Зеленським керівника офісу президента Андрія Богдана.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця