<

Куди пішов мільйон гривень волинських аграріїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 25.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні
1-3

На Волині, під операції «Урожай-2014»,  у сільськогосподарському секторі задекларовано більше 880 тисячі гривень додаткових доходів.

В сезон сільськогосподарських робіт на Волині спеціалісти податкових інспекцій області залучили до сплати податків 330 громадян, – повідомляють у прес-службі ГУ Міндоходів у Волинській області.

Ці  власники сільськогосподарської техніки задекларували 880,3 тисячі гривень доходів, отриманих за послуги з обробітку та збору врожаю.  Як результат, до місцевого бюджету додатково сплачено 132 тисячі гривень ПДФО.

«Для Волині, як регіону з гарними аграрними традиціями, саме кошти, сплачені від доходів у сільськогосподарській галузі, можуть стати додатковим фінансовим ресурсом для місцевих скарбниць», – вважає в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

А словами керівника ГУ ДФС в області,  у контексті децентралізації влади та податкової реформи, кожен керівник територіальної громади повинен бути зацікавлений у тому, щоб громада мала  фінанси  для розвитку.

«Таким ресурсом для місцевих бюджетів, незалежно від прийнятої моделі розподілу фінансів, залишиться податок на доходи фізичних осіб. Отож, від податкової культури наших громад значною мірою залежатиме успіх реформи місцевого самоврядування та




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер