<

Волинянка виганяє дочку та внуків на вулицю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 23.10.2014 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
DSC_9482w

Будь-якими методами виселити доньку з оселі, яка виховує чотирьох дітей: саме таку нав’язливу ідею переслідує лучанка.

Натомість, чоловік привів у цю оселю своїх чад. Тяганина «на виживання» триває уже десятиліттями, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Про сімейний конфлікт стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту у четвер,  22 жовтня.

Пані Колбасіна  яка, до слова, є працівницею Луцького підприємства електротранспорту та отримує мінімальну зарплатню, розповіла, що мати прагне викинути її з дітьми просто на вулицю, не добираючи методів. І це при тому, що багатодітна мама мешкає у тимчасовому помешканні, а не в спільній оселі з горе-родичкою.

«В мене на утриманні четверо дітей. Мама відключила газ, тож я не маю змоги зварити дітям поїсти. Я зверталась в ПАТ «Волиньгаз», однак там мені сказали, мовляв, візьміть та відкрутіть. Я мешкаю в тимчасівці, вона – в будинку з вітчимом, бо вдруге вийшла заміж. Я відразу новому чоловікові матері не сподобалась», – плаче жінка.

А нещодавно «ненька» вимкнула доньці та онукам ще й світло.

«Мені порадили викликати дільничного, але він приходить не кожного разу. Власником обох споруд є мама. Коли були живі дідусь і бабуся, вони склали на мене заповіт. Утім, згодом я поїхала стажуватись в США. У той час бабуся померла, а дідусь потрапив в психіатричну клініку. Мама сказала відповідним службам, що я більше не приїду, тому діда завезли до нотаріуса і він написав дарчу на неї. Вчора кричала, що мене доконає, аби я тільки вибралась. Виходу із цієї ситуації у мене немає, бо орендувати квартиру я не маю коштів», – бідкається лучанка.

Але найгіршим у цій історії є те, що домашній тиран-вітчим знущається над дітьми. Зокрема, зі слів жінки, 28 серпня цього року він схопив хлопчика, її сина, за шию і почав душити на очах у інших дітей, які гралися у сусідньому дворі. І це при тому, що діти вітчима спокійно собі живуть у одному з помешкань з її матір’ю.

На це обранці громади сказали, що нічим не можуть допомогти бідолашній одинокій мамі, бо це – справи сімейні.

«Можете завести чоловіка, крутішого, ніж вітчим. Тут вам не допоможе ні юриспруденція, ні ЦНАП. То – як «Крим наш», звичайна окупація, крок за кроком. Ви ніякими мирними способами цієї проблеми не вирішите», – зазначив депутат Луцької міської ради Богдан Шиба.

Так, подумавши, обранці громади зауважили, згідно із законом, якщо громадянин мешкає у приміщенні понад 10 років та платить комунальні послуги, він може вимагати через суд визнання права власності. Також вони порадили багатодітній матері-одиначці встановити окремі лічильники на світло та газ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер