<

Волинський нардеп провів співочу агітацію. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:16 | 5.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0432

У Нововолинську  Богдан Бенюк агітував за кандидата в народні депутати Євгена Мельника, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Так, 4 жовтня, у Нововолинську відбулася зустріч Богдана Бенюка з нововолинцями в підтримку кандидата в народні депутати по мажоритарному виборчому округу №19 Євгена Мельника.

Під час зустрічі Богдан Бенюк виконав народні та авторські пісні, зокрема,в дуеті з Євгеном Мельником заспівав «Рідна мати моя». Також артист презентував уривки з фільмів «Толока» Михайла Іллєнка,  «Урсус» Отара Шаматави і «Утесов» Сергія та Валентини Ніколаєнко.

Євген Мельник пожалівся виборцям, що всупереч домовленості з партіями «Удар», «Батьківщина» і «Блок Петра Порошенка» на крісло депутата по 19-му округу претендують і інші кандидати:

«З партією Удар, з партією «Батьківщина», з блоком Петра Порошенка ми домовилися, що по тих округах, де перемогли депутати, які йшли від опозиції у 2012 році і стали депутатами – вони знову йдуть по своєму округу. Таким чином, я знову пішов по 19-му округу. .. Але так сталося, що всупереч домовленості пішли інші кандидати – вчорашні наші друзі по опозиції від інших політичних партій, з якими ми об’єднувалися для боротьби з режимом Януковича», – сказав Мельник.

Наприкінці зустрічі Богдан Бенюк заявив:

«19-й округ, і коню понятно, буде належати «свободівцям».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця