<
Жанна Білоцька

Волиньобленерго, виключіть світло ВСЕ у Володимирі, щоб ті, які сидять без нього, нарешті заспокоїлись. Це пиз…ць!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:03 | 26.11.2022 / Погляд /
2831
/ коментарів 5

Щоб було зрозуміло, про що пишу, зайдіть почитайте коментарі на сторінці Пальонки. Там ті, хто сидить без світла, хочуть, щоб без нього сиділи ті, у кого воно є. Щоб справедливо було. «Щира українська натура».

Може це когось із тих писак заспокоїть, але почекайте кілька тижнів. Будуть усі сидіти без світла і тепла. Бо орки будуть бити доти, доки не буде повний блекаут.

Ще такого ідіотизму не бачила. Бо дітки мерзнуть, немає де телефон зарядити, в темноті набридло сидіти. А в барах є. Так,у барах є світло, бо там працюють генератори. Купіть і ви собі, тоді й у вас воно буде. І це лише кілька днів того дискомфорту. Можу уявити, що буде далі.

Сьогодні на очі потрапило відео, у якому показали, як проводять дитині операцію на серці. От де насамперед потрібно світло. У лікарнях. А ми приходимо у хату, де є вікна, двері, тепла ковдра. Не живемо, слава Богу, у руїнах, не ночуємо у підвалах. І дай Бог, щоб до такого не дійшло.

Якщо чесно, набридло про це писати. Таким людям не доведеш. Ну, й нехай.

Джерелом для рубрики став допис Жанни Білоцької у фейсбуці

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 5
  1. Всяко воно буває. І в мене та сусідів, маркеті АТБ, сусідніх вулицях… Та й на 15-му М-ні, Шахтарському… – у переважній більшості житлових кварталів Нововолинська, електрики не було з 11-45, 25.11 і до 1-30 26.11 – тринадцять з половиною годин. Не істеріть та не проклинайте нікого. Все буде добре. Росія напала на нас. І зупинити її можна буде тільки всенародними єдністю й спротивом окупації території України. Слава ЗСУ!

    • На 6 му мікрорайоні і в дворі є світло. А в 11-му немає. Якась несправедливість.

    • Ох який спокійний, “не істеріть”. Сам, не бійсь, не знаєш того, коли якась справа починається робитися, що потребує електроенергії, а тобі бац і відключили її і все пропало. Якщо тобі таке ге відомо, то помовч, а люди правильно висловлюють своє обурення в несправедливості відключень світла, бо вже всім зрозуміло, що за рахунок рядових громадян це світло надається підприємцям на їхні підприємства.

  2. почекайте кілька тижнів. Будуть усі сидіти без світла і тепла. Бо орки будуть бити доти, доки не буде повний блекаут!
    Ми усі виздихаємо!!!!! Будемо незалежними трупами! Треба було ще дописати)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...