<
Жанна Білоцька

Сотні володимирчанам заблокували рахунки на воду за борги: люди мають кошти на нігті, каву, а заплатити за комунальні – ні

21:02 | 19.06.2023 / Погляд /
275
/ 1 коментар

19-го червня на сторінці водоканалу викинула інформацію про блокування банківських рахунків боржникам, по справах яких вже є рішення суду щодо стягнення боргу. Таких біля сотні.

Це люди, які мають тисячні борги. Деякі роками не платять. А ще є такі, котрі перестали це робити від початку війни, бо війна все спише. Так вони кажуть.

Від 6 травня вступив у силу закон, який дозволяє блокувати рахунки за борги. І, о боги, гвалт. За що? Як посміли? А у нас війна? Хочеться спитати таких: вас обстрілюють? На вашій території ведуться бойові дїї? Ні. То якого милого ви маєте не платити?

Є тьоті, які верещать, що немає роботи, і немають за що сплачувати. А пенсіонери мають? Ви щомісяця робите манікюр – 400 грн. Деякі ліплять вії – 800 грн, татуаж брів – у районі 2000, корекція – 400. Так?

А куб води коштує 16 гривень. 16 гривень за 1000 літрів. Кава у барі коштує 25-30 за чашку. То виходить, на нігті та всяку фігню є гроші, а за воду немає чим платити?

Зате коли вона зникає на годину, ви швидко строчите пости про поганий водоканал, або обриваєте телефони. А коли прокладками або помідорами заб’єте туалет, викликаєте працівників того ж водоканалу, щоб почистили.

Скажіть, це люди мають лізти у гівно задарма? Чи стояти по пояс у воді, щоб відремонтувати водопровід, теж задарма? Я вже не кажу хто має сплачувати за електроенергію, на якій працюють насоси, що качають воду? А це щомісяця пів мільйона.

Ви нічого не сплутали? Ви теж може ходите на роботу, або надаєте послуги безкоштовно? Смішно читати ці тупі обурення. Не користуйтесь водою, і не платіть. А чоловікам взагалі соромно було б плакатись.

Так що, шановні, без паніки. Платіть і не буде проблем. А якщо хтось з певних причин не може всю суму сплатити, розбивайте борг. Не доводьте до суду. Наш юрист знову готує пакет позовів. Боржників попереджено, на жаль, реагують не усі.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
один коментар
  1. А ще такі люди мають гроші на алкоголь!
    В більшості пенсіонери і прості люди закривають комунальне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наталія Тарковська
30.04.2024
Під час розмов з цивільними я чую, як люди в селі ховаються від оборони своєї держави, як хваляться тим, що «краще живий ...
Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...