<
Анатолій Бідзюра

Продовжуються пошуки патової ситуації, при якій можна відправити нового міського голову в дострокову відставку й угніздити на його місце

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:50 | 27.10.2021 / Погляд /
1016
/ коментарів 7

Тут, якийсь анонім з групи «Нововолинськ буденний»…побоявшись назватись, навіть, якось псячою кличкою, створив опитування щодо віртуальних виборів міського голови. Де на перше місце призначив В.Сапожнікова.

Я знаю чия це група і звідки вітер застарілий запах комуністичного гі.на приніс та чий писок з сивими вусами звідти стирчить…Як і й ще однієї особи, яку нині судять.

Продовжуються гарячкові пошуки патової ситуації, при якій можна відправити нового міського голову у дострокову відставку й угніздити на його місце,.. ну звичайно ж!, – “святого та безгрішного”, якого ми ледве здихались. Допоки йому ще не виповнилося 70 років. Бо після цього все, фініш остаточний! – закон не дозволить. Та й зовсім небагато часу залишилось до цієї знаменної дати.

Там, наскільки відомо, розроблена ціла стратегічна концепція зміщення. Якщо Б.Карпус добуде до кінця своєї нинішньої каденції, претенденту виповниться вже 72 і сумнівне його майбутнє мерство, можна спокійно запити іржавою водичкою. З під крана. Я навмисно не видаляв це анонімне опитування, хоча й міг. Питаєте, за кого голосував? Ну, звичайно ж за Бориса Карпуса. Якого підтримую, як і підтримував, не дивлячись на свої критичні статті на адресу його команди.

Чи змінилося, щось з його приходом? Безсумнівно, і то багато чого. Тільки сліпий цього не бачить, або той, що не хоче – з протилежного, прокомуністичного табору. І зміни продовжують бути. Дивлячись відео, на якому чинний міський голова ходить по дворах та звітує про свою роботу на посаді, думаю: “А чого ж ви люди, не виявляли свою критичну позицію стосовно бардацюги у всіх сферах міського життя при В.Сапожнікову?”.

По-перше, по дворах він, у всіх своїх п’ятьох каденціях, ніколи не ходив. Бо “партійна совість” не дозволяла…А по-друге – ви, люди (майже всі!) його боялись. І було чого… Нині ж, ви знаєте, що новий мер мстити не буде. Окрім того, на зборах у дворах, бувають і провокатори.

Люди, ви б посоромилися. Чоловік всього рік на посаді. У нинішній ситуації, не його потрібно відставляти, а когось з його найближчого оточення. І колишніх комунально-освітньо-медичних кадрів, яким давно потрібно було б бути вдома.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 7
  1. А коли вже сам комсомолець відійде від ”псячих кличок” та почне підписуватися своїм справжнім ім’ям?

    • “Комуно-комсомолець” А.Бідзюра, завжди підписується своїм справжнім ім’ям, якого йому нічого соромитись. На відміну від “сміливців”-анонімів “Мєсного” і “Славіка”.

      • Брехуне, я тобі на твому ж жовтому гадючнику відкрито називав своє ПІБ, після чого ти тихо ”злився” (бо не зміг хоч мало-мальськи логічно пояснити, що змінив цей мій ”кaмiнг-ayт”), а в подальшому й забанив мене. Забув?
        Й якшо твоє справжнє ім’я Anatol (певно, так зазначено у твоїй карті поляка чи твому польському паспорті), то що ти забув в Україні? Шуруй до своїх любих панів!

  2. Відчувається шо в дєда ше є порох в порохівницях – вон скільки букв докупи склав!

  3. турбуюсь за комсомольця… якби з з лютої ненавісті з ним конфуз не стався…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наталія Тарковська
30.04.2024
Під час розмов з цивільними я чую, як люди в селі ховаються від оборони своєї держави, як хваляться тим, що «краще живий ...
Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...