<
Микола Лукашук

Пане мер Нововолинська, а не могли б ви зателефонувати путіну, щоб він не запускав ракети і ми мали світло?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:20 | 21.11.2022 / Погляд /
1895
/ коментарі 3

Пане мер, Борис Сергійович, а не могли б Ви зателефонувати путіну, щоб припинив запуск ракет, припинив руйнувати наші міста, інфраструктуру, головне – вбивати наших солдат і людей, дітей. Скільки можна це терпіти?

Взагалі, в інших містах теж виключають світло і напевне Ви там причетні до того? А чому на сході нашої країни взагалі немає світла, води, опалення, при чому не на добу, а на цілу зиму то точно?

Чому люди там обігріваються дровами, навіщо варять їсти на вулицях, що тоді їжа стає більш корисною? І взагалі, як так, що Ви, пане мер, не знаєте, де взяти більше теплих речей для тих, у кого в Ізюмі чи Куп’янську, немає у що одягнути дітей?

Але що там? Ось тут, в нашому місті, Ви постійно викидаєте сміття, при чому поза баки, ну як Вам не соромно, бо нам простим мешканцям не соромно, а Ви? Ай-яй-яй!

Вже 9 місяців йде повномасштабна війна, а Ви до цього часу не змогли купити більше десятка генераторів для великих підприємств. І не потрібно нічого нам говорити, бо нам не важливо, що вони коштують від 1,5 мільйона один, бо ми вважаємо, що на 5 кВт вистачить, хоча потрібні від 250 кВт, з пусковою спроможністю 450 кВт.

Де їх взяти? Та в Польщі чи Німеччині…. А немає, ну правильно, Київ домовився швидше, бо казначейство з центром саме там. Але ж можна було перетягнути його сюди, хіба Ви не можете? Дивно….

Я шокований, знервований, розчарований, десь там хлопці не мають деколи можливості сходити до туалету, мова вже не про їжу, а тепло, для них це сон.

Діти. Діти настільки щасливі стаканчику Мівіни. Просто пишеш з думкою про них і хочеться плакати…

Джерелом для рубрики став допис депутата Нововолинської міської ради Миколи Лукашука у фейсбуці

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 3
  1. Бо є люди котрі хочуть назад до корита такі , як “Сапог” та його посіпаки! Такі “люди” і бачять у всьому зло, навіть там де в пріорі його не може бути ) . Тому порада до всіх розсудливих містян читайте, думайте, аналізуйте. Пану меру терпіння, мудрості ) у Вас все ВИХОДИТЬ!

    • А ви бачите великі зміни? Оприлюдніть…тільки не зараховуйте мене до прихильників старої влади.

  2. Микола,Ви оцінюєте рівень стосунків між ланками влади в даному випадку.А Ваше звернення до чого?Піар?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...