<
Борис Бабійчук

Пан Курчак вперто іде до своєї мети встановити котел-утилізатор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:16 | 7.05.2018 / Погляд /
3
/ 1 коментар

Так 25-04-2018 в Єдиному реєстрі на сайті Міністерства екології було зареєстроване повідомлення №2018425653.

З моменту оприлюднення дається 20 робочих днів для пропозицій громади. Всі пропозиції, які поступали раніше можуть не врахувати, тому важливо зараз, ще раз потратити 5хв свого часу і надіслати свої пропозиції та зауваження, щодо планової діяльності даного підприємства. НІХТО ЗА ВАС ЦЬОГО НЕ ЗРОБИТЬ, а дихати Вам і вашим дітям.

Важливо зараз максимально подати всі зауваження, які є в громади, бо якщо прийдеться потім розбиратися, чого смердить паленим пір’ям, то нам напишуть – ніяких пропозицій не надходило, працюємо згідно проекту, все в рамках чинного законодавства.

Надаю зразок заяви з своїми пропозиціями. Ви можете добавити, написати свої пропозиції, щоб дослідити, який буде вплив на асматиків, алергіків, вплив на людей хворих силікозом та інше…

Пишем пропозиції, підписуємо, робимо фотокопію і відправляємо на вказаний емейл Управління екології.

Зразок заяви.

Управлінню екології та природних
ресурсів Волинської ОДА
e-mail: eco@voleco.voladm.gov.ua

ПІП
Адреса
телефон

Заява

У зв’язку з оприлюдненням повідомлення про плановану діяльність в Єдиному реєстрі «Оцінка впливу на довкілля» № 2018425653 від 25-04-2018, відповідно до частини 7 статті 5 ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля»

ПРОШУ ВРАХУВАТИ НАСТУПНІ ПРОПОЗИЦІЇ:

Розрахувати ГДК максимально разові і середньодобові забруднюючих речовин в атмосферному повітрі м.Нововолинська з врахуванням ефекту сумації біологічної дії.

Дослідити, чи будуть відходи підприємства, які зливаються в відстійники КП“Нововолинськводоканал”,спричинювати сморід.
Дослідити, чи будуть викиди і відходи даного підприємства мати неприємний запах, як цей фактор впливатиме на здоров’я населення.

Підприємство- експортер продукції в ЄС, розташоване на кордоні з ЄС, дослідити, чи викиди відповідають Директиві ЄС (10/75/ЄС про промислові викиди).

Який вплив відходів і викидів даного об’єкта на грунт , присадибні ділянки, грунтові води у найближчій житловій забудові- провести лабораторні дослідження.

Встановити відповідні фільтри на котлі-утилізаторі, для зменшення викидів в атмосферне повітря? Встановити на котел датчики для основних викидів.

Побудувати власні очисні для попередньої очистки води.

Встановити стаціонарний автоматизований пост моніторингу якості атмосферного повітря за кошт підприємства, обладнаний необхідними датчиками.

Враховуючи близькість розташування житлової забудову спалювати відходи у більш віддалених від населених пунктів філіях підприємства.

Дата                                                                                                                                    ПІДПИС

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
один коментар
  1. Підприємству “птахокомплекс “Губін” в березні 2018 року запропоноване устаткування для очищення димової субстанції, яке виходить з котла – утилізатора пір`я. Керівництво підприємства не бере на себе відповідальності прийняття рішення щодо придбання запропонованого устаткування, мотивуючи свою позицію – відсутністю фінансових коштів. Комплекс устаткування є інноваційною розробкою фахівців ГО “Чисте повітря, чисте довкілля – запорука здоров`я нації”, може виготовлятися на підприєствах запропонованих замовником.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...