<
Сергій Стерненко

Аліна Паш підробила довідку від прикордонників щодо її поїздки в окупований Крим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:01 | 15.02.2022 / Погляд /
516
/ коментарі 2

13-го лютого представники співачки публікували «документ від ДПСУ» про те, що нібито вона у серпні 2015 року відвідувала окупований Крим через адмінкордон у Херсонській області.
Причина такої публікації проста — згідно з правилами добору на Євробачення виконавець не може брати участь у ньому у разі, якщо незаконно відвідував окупований Крим.

Законно потрапити на окуповану територію можна лише через пункти пропуску ДПСУ. Будь-які візити до Криму з території РФ є протиправними.

Та я маю дуже серйозні та обґрунтовані підстави стверджувати, що «довідка», оприлюднена командою Аліни Паш є підробленою.

З власних джерел як в ДПСУ, так і в інших структурах мені стало відомо, що за вказаний період, а саме у серпні 2015 року Аліна Паш відвідувала окупований Крим саме через територію держави-окупанта.

Так, громадянка України Аліна Іванівна Паш 11.08.2015 рейсом Київ-Москва покинула територію України. Повернулась вона назад авіарейсом Домодєдово-Київ тільки 14.08.2015.

У окупованому Криму вона перебувала 12.08.2015.
Відповідно, після прибуття до Москви, скориставшись російськими авіалініями, співачка потрапила у окупований Крим, порушивши правила перетину державного кордону України.

Напередодні з 16.04.2015 по 21.04.2015 вона також літала у Грузію, а після — Угорщину, заїхавши туди 16.02.2016 через пункт пропуску «Чоп» та повернувшись 28.02.2016 через ПП «Лужанка». За вказані періоди вона якраз публікувала у себе в інстаграмі фото з Грузії та Угорщини.

Ці факти легко може ще раз перевірити Держприкордонслужба. І вона зобов‘язана виступити із заявою про фальсифікацію «довідки».
Більше того, підробка документів є кримінальним правопорушенням, і якщо наші правоохоронці самостійно не відкриють зараз кримінальне провадження, я буду звертатись до них із відповідною заявою.

Суспільне зобов‘язане скасувати результати добору на Євробачення. Бо коли Україну представлятиме любителька росії, що незаконно їздила в Крим та порушувала правила відбору, ще й фабрикуючи документи — це національна ганьба.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наталія Тарковська
30.04.2024
Під час розмов з цивільними я чую, як люди в селі ховаються від оборони своєї держави, як хваляться тим, що «краще живий ...
Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...