<

Розповіли як реалізуються проєкти-переможці Громадського бюджету минулих років у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:21 | 15.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
253
/ Коментарі відсутні

11-го червня о 14-ій годині в залі засідань виконавчого комітету міської ради Володимира відбулося засідання Координаційної ради з питань громадського бюджету (бюджету участі). 

На засідання були запрошені члени Координаційної ради з питань громадського бюджету та автори проєктів-переможців, – інформують на сайті міста.

На порядку денному розглядались наступні питання: 

  1. Про стан реалізації проєктів-переможців громадського бюджету (бюджету участі) 2019 року.
  2. Про стан реалізації проєктів-переможців громадського бюджету (бюджету участі) 2020 року.

Про реалізацію проєктів доповідали начальники відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради, до повноважень яких відноситься їх реалізація.  Коротка інформація про стан реалізації проєктів наведена у таблиці: 

Назва проєктуАвторКоротка інформація про стан реалізації проєктів 
 
Велотрек ЕКСТРІМВіра СергєєваДоручено управлінню інфраструктури  зв’язатися з автором проєкту та запропонувати декілька  варіантів його реалізації 
Парк інтелектуального відпочинку “Легенди Володимира”Олександр СтемковськийОголошено тендер на проведення закупівлі.  Аукціон заплановано на 25 червня.   
Створення символічної архітектурно-природної композиції біля пологового будинкуЗоряна ГузьПроводяться пошуки підрядника. 
«Надійна велопарковка у парку «Слов’янський»Ірина ПикалюкПроводяться пошуки підрядника. 
Безпечні пішохідні переходиМаксим Клим’юкПовторно оголошено тендер 
Центральна зупинка майбутньогоАнна МедведєваПроводяться роботи по підготовці технічного завдання для проведення закупівлі. 
Різдвяна феєрія на головній площі містаНаталія ПанасПроводяться роботи по підготовці  технічного завдання для проведення закупівлі . Орієнтовний початок проведення закупівлі – серпень 2021 року 
Дитячий майданчик «Капітошка»Тетяна ГущикОголошено тендерну процедуру закупівлі.
17.06.2021 року завершується період подання пропозицій
 
Квітучі дерева на вул. Луцькій та ДрагомановаКатерина ГнатюкПроводяться роботи по підготовці технічного завдання для проведення закупівлі.
Орієнтовний початок проведення закупівлі – серпень 2021 року.
 
Затишний двірДмитро ЮзвенкоПроєкт  реалізовано 
Красивому місту – красивий паркОлена КандибаПроєкт на стадії завершення. Завершуються роботи по посадці рослин. 
Капітальний ремонт  частини тротуару по вул. СагайдачногоІнна КожемякоДоручено управлінню інфраструктури підготувати бюджетний запит 

Нагадуємо, що по 30-те червня проводитиметься прийом проєктів для участі в громадському проєкті або бюджеті участі громади. Розмір малого громадського проєкту від 10 000 до 199 000 грнвеликого – від 200 000 до 700 000 грн. Реалізовуватимуть проєкти-переможці за кошти міського бюджету у 2022 році. 

Для того, щоб подати проєкт, потрібно вибрати ідею, яка б відповідала пріоритетним напрямкам, розміщеним за посиланням, заповнити аплікаційну форму за посиланням та зібрати 10 підписів на підтримку малого проекту або 20 – на підтримку великого проекту. 

Інструкція по формуванню проєктної заяви автором розміщена тут.  Подати проєкт може фізична особа, яка досягла 18 річного віку (станом на дату подання проєкту), є громадянином України та створила ідею щодо покращення Володимир-Волинської міської територіальної громади, оформила її у вигляді проєкту відповідно до вимог Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Володимир-Волинської міської територіальної громади. 

Кошти громадського бюджету (бюджету участі) на проєкти, які реалізовуватимуться у органах самоорганізації населення, на прибудинкових та прилеглих територіях багатоквартирних будинків не виділяються.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота