<

На реалізацію громадських проєктів у Володимирі у 2022 році виділять більше 2,5 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:13 | 22.03.2021 / Володимир / , /
Перегляди
16
/ Коментарі відсутні

На реалізацію проєктів громадського бюджету у Володимирі та селах громади у 2022-му році направлять 2 мільйони 655 тисяч гривень.

Таке рішення прийняли депутати громади 19-го березня під час сесії Володимир-Волинської міської ради.

Проєкти громадського бюджету для реалізації у наступному році подаватимуть ще у році 2021-му.

Терміни подачі проєктів: з 1 по 30 травня. У разі необхідності термін подачі проєктів може бути продовжено.

До проєкту рішення під час обговорення начальник управління економічного розвитку та інвестицій Оксана Субицька запропонувала внести поправку, яку підтримали. Так, голосування відбуватиметься, ймовірно, якщо координаційна рада і далі наполягатиме на такому рішенні – тільки в електронному вигляді.

Як зазначино в пояснювальній записці до проєкту рішення, координаційна рада збільшила граничну межу бюджету на реалізацію малих проєктів до 199 тисяч грн, великих проєктів – від 200 до 700 тисяч гривень, а також дозволила  виділення коштів на проєкти, які реалізовуватимуться у бюджетних установах, крім проєктів, які спрямовані  на  придбання обладнання,  ремонт або  реконструкцію приміщень.

Голосувати за проєкти мають право мешканці міста та сіл громади. Кожен житель громади, віком від 16 років, зможе особисто проголосувати за 4 проєкти: два великих і  два малих.

До слова, проєкти, якими передбачається  встановлення паркових скульптур, вуличних фігур, статуеток, декору, топіар, та ландшафтного дизайну (далі-композиції) мають в обов’язковому порядку погоджуватись з  архітектурно-містобудівною радою при управлінні містобудування і архітектури виконавчого комітету міської ради, яка погоджує форми та місце їх розташування.

Читайте також: Велодоріжки, туризм, безпека та інше: які пріорітетні напрямки визначили для проєктів бюджету участі Володимира у 2022 році

Список проєктів громадського бюджету, які повинні реалізувати у 2021-му році.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця