<

У Володимирі перенесли сесію: деякі депутати від ЄС саботували голосування

14:08 | 9.11.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1707
/ Коментарі відсутні

9-го листопада у Володимирі відбулось пленарне засідання тридцятої чергової сесії міської ради. Всі проєкти рішень не вдалось розглянути, оскільки деякі депутати від Європейської солідарності не голосували за крайні питання порядку денного.

У засіданні оголосили перерву й перенесли його на 10:00 13-го листопада

У порядку денному було 107 питань, після того, як у сесійній залі не підтримали продовження договору оренди землі ще на п’ять років ФГ «Пан Продукт», яке належить одній з депутаток міської ради Мирославі Чайковській, і на сморід від якого постійно скаржаться мешканці прилеглих територій, деякі депутати з Європейської солідарності перестали голосувати за інші проєкти рішень, тож для розглядів питань не вистачало голосів.

У зв’язку з цим, міський голова Ігор Пальонка вирішив зробити перерву у засідання, згідно з регламентом його можна перенести на два робочих дні. Тож продовження 30 чергової сесії відбудеться 13-го листопада.

Нагадаємо на цій сесії вручили нагороди родинам загиблих Героїв, розглянули виділення понад 19 млн грн коштів військовим, а також створили нову політичну фракцію “Сила і честь”, яку очолив Вячеслав Петрук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота