<

Люди скаржаться на нестерпний сморід зі свинарників депутатки Чайковської з Володимира

20:13 | 17.07.2023 / Володимир / , /
Перегляди
35740
/ коментарів 6

Жителі села Федорівка Володимирської громади скаржаться на неприємний запах, який лине від господарства «Пан-Продукт», тобто свинарників неподалік. Керує господарством депутатка Володимирської міської ради Мирослава Чайковська.

Якщо в зимовий та осіньо-весняний період, зазначають, такого смороду не чути, то влітку від нього нікуди подітися, говорять люди. Тому терпіння вже не вистачає.

В зв’язку з цим мешканці Федорівки зібралися та підписали колективне звернення до Держекоінспекції та поліції, щоб господарство перевірили та зробили бодай щось, аби тут можна було жити. Про проведення такого збору підписів повідомляє телеграмканал Твій Володимир.

До слова, епопея зі смородом на Федорівці, у Володимирі та інших селах неподалік – це історія не нова.

На сморід від свинарників БУГу скаржилися мешканці сіл неподалік ще 8 років тому.

Мешканці П’ятиднів та Хрипалич скаржаться на неприємний запах від свинокомплексу

Тоді голова господарства та”Пан-Продукт”, а зараз – депутатка міської ради Мирослава Чайковська заявляла, що “додає в корми аміак, щоб зменшити неприємний запах, та пояснює, що проблема із запахом не від самого свинокомплексу, а від місця, куди вивозять гноївку зі свинокомплексу.

Що смердить на сам Володимир – таким запитанням часто задавалися місцеві мешканці в літню пору року і раніше, коли поширенню “запахів” сприяла погода.

Буг слідкуватиме за ситуацією.




коментарів: 6
  1. Українцям як завжди то не те то не так, а потім за голову хватаються, що ой ми не так зробили.

    • Та невже?! У Європі, або ж тій самій Польщі, напевне взагалі свиней не вирощують. Ну бо ж там запаху нема. А раз нема, значить і свиней нема. Бо ж,за вашою логікою, хочете їсти свинину, терпінь сморід і не нявкайте.

  2. Всіх хто каже терпіти і не нявкати потрібно на пів дня в жару, привезти на екскурсію на Федорівку та Хрипаличі, буде дуже корисна та змістовна поїздка. Для того щоб зрозуміти людей потрібно уявити себе на їх місці.

  3. Знайома тема .Щоб люди не скаржилися на сморід ,отим горе-сілськогосподарникам треба розташовувати свої хімічні підприємства за ДСП 173/96 Люди в інтернеті є ці правила .Це Державні санітарні правила .Ці паразити користуються вашим незнанням норм і Законів .Вчиться люди жити за європейськими стандартами .Відстоюйте своє право на здоров’я і життя .То не сморід ,то отрута ,яка діє на дихальні шляхи ,викликає різні хвороби .В інтернеті є “шкідливість свинокомплексів поблизу села “

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа