<

На сесії міської ради у Володимирі виділили 19 мільйонів на потреби військових

12:32 | 9.11.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
485
/ Коментарі відсутні

У Володимирі з бюджету громади виділили ще понад 19,4 млн грн на потреби військових формувань. Рішення депутати підтримали одноголосно.

Відповідне рішення прийняли депутати на сесії 9-го листопада. З бюджету громади на потреби військових формувань, за запитами командирів, виділили ще 19,4 млн грн. Рішення депутати підтримали одноголосно. За ці кошти військові формування купуватимуть необхідне обладнання, техніку, запчастини та здійснюватимуть ремонтні роботи.

Нагадаємо, на позачерговій сесії, яка відбулася 16-го жовтня виділили 23 мільйони. Ці кошти були спрямовані на проведення заходів тероборони та мобілізації, на підрозділ СБУ, а також для проведення робіт з укріплення будівель об’єктів критичної інфраструктури.

Перед тим 7-го вересня виділили 33 мільйони, які пішли на квадрокоптери, тепловізори, антидронові рушниці, засоби зв’язку, а також відремонтують автомобільну техніку. А також на придбання аварійно-рятувального обладнання для ДСНС.

Загалом з початку 2023 року з міського бюджету Володимира виділили 300,5 млн грн.

Нагадаємо, з бюджету Володимира вже виділили 224 млн грн на потреби військових у цьому році

Для військових з бюджету Володимира виділили ще понад 33 млн грн

Голосували за зачиненими дверима: на позачерговій сесії міської ради Володимира виділили ще 23 млн на потреби військових




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота