<

Роман, написаний за місяць реабілітації: Богдан Пташник презентував книжку у Володимирі

16:49 | 27.06.2024 / Володимир / , , , /
Перегляди
138
/ Коментарі відсутні

26-го червня у Володимирському молодіжному центрі, письменник, ветеран війни, Богдан Пташник презентував свій Роман «Воскресіння Атлантів»

В минулому журналіст з Камінь-Каширська, редактор «Камінь Вісті», депутат районної ради. З 2014-го доброволець АТО, поранений в голову снайпером. Проте назву книгу можна порівняти з самим автором та його «воскресінням», яке буває, як нам може здаватися, у атлантів. Адже талановитий на слово Богдан пішов у ряди ЗСУ в 2022-му. Стрілець, потім командир взводу згодом дійшов до висновку, що його стан здоров’я, зокрема кульгавість не дають йому змоги воювати, як слід. Та й пішов у звільнення за станом здоров’я.

У цей період реабілітації і прийшло натхненний написати книгу, яку він закінчив за місяць. Роман, який починається цитатою психоаналітика Карла Юнга «Людина – це тварина, яка збожеволіла. З цього безумства є лише два виходи: або стати знову твариною, або стати чимось більшим ніж людиною.

Воскресіння Атлантів – дебютний твір автора у жанрі фантастики. В основі сюжету – життя після ядерної війни. Люди, які вціліли, постають перед викликами виживання на понівеченій, забрудненій радіацією планеті.
Через відтворені персонажі Богдан Пташник не просто розповідає фантастичну історію, а й спонукає до роздумів про сьогодення, любов та боротьбу за виживання.

На заходів зібралися поціновувачі літератури, зокрема фантастики та друзі автора.

\




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Червня, Неділя
29 Червня, Субота