<

Проводили ряд технологічних робіт із підтримання функціонування карт полів фільтрації, – на птахофабриці пояснили нічні події біля Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:09 | 25.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
194
/ коментарів 6

Злив нечистот на землі військового полігону, які уночі 24-го грудня поблизу Володимира-Волинського зафіксував місцевий активіст Тарас Сватко, на птахофабриці пояснили залученням підрядної організації для підтримання екологічно-безпечного функціонування технологічних карт полів фільтрації підприємства.

Про це повідомили на сторінці Володимир-Волинської птахофабрики у фейсбуці.

За словами пресслужби птахофабрики, дана організація має відповідні державні дозволи та ліцензії, тому проводила ряд технологічних робіт із підтримання функціонування карт полів фільтрації.

Під час проведення цих дій долучилися представники правоохоронних органів, у яких виникли запитання до регламенту проведення цих робіт.

“Зі своєї сторони Володимир-Волинська птахофабрика сприяє вивченню ситуації відповідними компетентними органами”, – йдеться у повідомленні.

25-го лютого цілий день на місці були активісти, працювали екологи та поліція. Про це в прямих ефірах на своїй сторінці у фейсбуці повідомляв Тарас Сватко.

Читайте також: Нечистоти з відстійників птахофабрики викачували на землі Мінооборони, – Сватко.




коментарів: 6
  1. Схоже вони людей за розумово відсталих сприймають. Тут вже не відбілишся ніякими забігами і псевдо заявами типу “ми за здоровий спосіб життя”

  2. Народ ,а вам не здається ,що населення Володимира харківський допа відправив далеко і нецензурно і плювати воно хотіло на ваше і вших дітей здоров’я,-рошики важніше .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота