<

Нечистоти з відстійників птахофабрики викачували на землі мінооборони, -Сватко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:50 | 25.02.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
15
/ коментарів 5

Зранку 25-го лютого активіст з Володимира Тарас Сватко показав, як виглядає місце, де вночі напередодні відкачували нечистоти з відстійників птахофабрики у Володимирі.

За його словами, він очікує на екологів та правоохоронців. Рівень нечистот у відстійниках впав і їх зливали в землю військового полігону, що належить мінооборони. Про це розповідає активіст у відео на своїй сторінці у фейсбуці.

Офіційного коментаря щодо події Володимир-Волинська птахофабрика поки не надала.

Як розповідає активіст про вчорашні події, близько 21:00 24-го лютого він виявив факт перекачки нечистот з відстійників Володимир-Волинської птахофабрики на кілометрову відстань просто в землю. Перекачка відбувалася за допомогою довгої труби та помпи, котра знаходилась за парканом птахофабрики, поряд з відстійниками. Забруднена територія є дуже великою.

“Ще до прямих ефірів мав серйозний конфлікт з тими тітушками-сепаратистами (про це спробую розповісти детальніше пізніше). Тітушки є немісцевими, спілкувалися російською мовою. Дякувати богу, вдачі, швидкій реакції поліції, швидкій реакції наших хлопців, котрі прибули в підтримку, я сьогодні залишився живий та неушкоджений”, – додав Сватко.

На місце відразу прибув юрист птахофабрики – Михайло Чуб, котрий навідріз відмовлявся представлятися, та оголошувати, що є представником птахофабрики, але постійно мав зауваження щодо дій працівників поліції та присутніх активістів.

Поліція вилучила один присутній транспортний засіб, власник якого невстановлений. Інший транспортний засіб, як виявилось, належить птахофабриці. Вночі, на місці знаходились знаряддя злочину, яке охороняли “надійні” хлопці.

Слідчий вночі відмовився продовжувати слідчі дії і сказав, що продовжить їх вранці.




коментарів: 5
  1. Всі бачили як себе вів бидляк з птахофабрики,коли його запитали хто воно ,та й їх юрист ,теж з когорти хрюкаючих ,штрафи повинні бути такі ,щоб цей курятник надовго запам’ятав ,що марнувати довкілля і травити людей собі дорожче .

  2. У нас в дворі такий бидляк теж живе в службовій квартирі птахофабрики.На зауваження посилає всіх на…паркується на дитячому майданчику і на зауваження прибрати транспорт погрожував людям

  3. І що всім в будинку начхати ,ну тоді терпіть далі чи ви хочете щоб з цією нечистю хтось другий боровся ,а не ви ?

  4. Апотім на чолі з добкінською хвойдою будуть нас учити жити правильно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота