<

Політичні амбіції важливіші за безпеку дітей? Володимирські депутати не підтримали встановлення камери біля ліцею

19:41 | 14.10.2024 / Володимир / , /
Перегляди
226
/ Коментарі відсутні

Із ремонтом залізничного переїзду на вулиці Луцькій у Володимирі на трасі Н-22 водії почали їздити з перевищенням швидкості руху.

Щоб врегулювати ситуацію, депутат Андрій Гнатюк на позачерговій сесії 10-го жовтня запропонував перенести до ліцею №5 відеокамеру фіксації швидкості або встановити нову.

Він зазначив, що до нього неодноразово звертались мешканці міста щодо недотримання швидкісного режиму легковими автомобілями та вантажно-габаритним транспортом на даному відрізку дороги. Проблема посилилась після капітального ремонту залізничного переїзду. Отож,  зростає ймовірність дорожньо-транспортних пригод.

Поруч  з дорогою розташовані об’єкти соціальної інфраструктури, такі як ліцей №5, церква, батутний парк, навчальні майстерні та декілька магазинів.

Найбільш дієвим, розв’язанням проблеми Гнатюк вважає перенесення камери автоматичної фіксації руху, яка встановлена на трасі Н-22 біля села Фалемичі, оскільки там відсутня поряд житлова забудова та третій рік працює стаціонарний блокпост, або ж встановити нову.

Однак депутати “провалили” голосування, ймовірно, не бажаючи підтримувати колегу з іншої політичної фракції. Невже безпека дітей для депутатів відійшла на другий план, у порівнянні з політичними амбіціями? Питання риторичне, а поки ми опублікуємо список голосування “за” і проти” запиту про встановлення камери фіксації швидкісного режиму біля ліцею №5.

Нагадаємо, днями у Нововолинську встановили дві камери фіксації швидкості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Жовтня, Понеділок