<

Варто послухати: плейлист грудня від Ярослава Пилипюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 19.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Робочі дні в грудні можуть бути важкими, робота, здається, триває годинами і просувається з великими труднощами. До заслуженого новорічного релаксу ще далеко, а внутрішні ресурси вже доходять до краю. Виникає слушне питання: чим і як підзарядитися? У таких ситуаціях одним з рецептів порятунку може бути гарна музика під настрій.

Піснями зі свого плейлиста поділився з БУГом креативний та сучасний ведучий яскравих та атмосферних подій, колишній фронтмен гурту «Інші» з Володимира-Волинського Ярослав Пилипюк.

Список пісень, які варто послухати, від Ярослава Пилипюка:

1. LAUD – 2 Дні

Це лірична балада. Як і більшість пісень співака Влада Каращука , вона про кохання, про романтичні відносини, а якщо точніше, про розлуку з коханою дівчиною.

2. Арсен Мірзоян – Ідіоти

Пісня входить до крайнього альбому Арсена Мірзояна під назвою “Слова і Ноти”. Атмосферне відео на трек знімали в Києві, і для ефектних кадрів співаку довелося “знести” сітілайт з анонсом власного концерту.

3. Антитіла – TDME

«Антитіла» екранізували втечу з Радянського Союзу – на створення пісні і кліпу TDME («Там де ми є»), відомих поп-рокерів надихнула історія радянського вченого Станіслава Курілова, який п’ятдесят років тому заради свободи проплив сотні кілометрів у Тихому океані.

4. THE HARDKISS – Кораблi

У цієї пісні дуже заплутана і довга історія. Начерки композиції були написані Юлією Саніною у 15 років і пролежали до самого знайомства з її чоловіком. Разом вони дописали пісню. Знімання відео відбувалися у Чорноморську на судноремонтному заводі.

5. Бумбокс – Люди

Пісня “Люди” записана на студії “Бобіна” під керівництвом Дмитра “Боба” Хомулко. Це перша пісня Бумбокса, в якій гурт грає в новому складі – до знайомої всім “п’ятірки” додались клавіші Павла Литвиненко, талановитого піаніста, який приєднався до гурту рік тому.

6. MONATIK – Моїм

Український співак Monatik проникливо звернувся до слухача з треком Моїм на церемонії нагородження YUNA 2018.У музичному посланні MONATIK торкнувся найпотаємніших тем – доброти, чесності, вміння прощати і, звичайно ж, кохання.

7. Calvin Harris, Rag’n’Bone Man – Giant

“Giant” досяг другого рядка на UK Singles Chart. Пісня також очолила чарти в Бельгії, Мексиці та Шотландії, і досягла першої десятки в Австрії, Німеччині, Угорщині, Ірландії, Нідерландах, Польщі, Словаччини, Словенії та Швейцарії; а також топ-20 в Австалії, Данії, Франції, Італії, Лівані, Норвегії та Румунії.

8. Pianoбой – Айсберги

Український музикант Pianoбой Дмитро Шуров: “Я мрію про те, щоб пісня “Айсберги” вмикала людей та налаштовувала на констуктив в їхньому житті. Вона заряджена прагенням стати краще та відкритись новим прекрасним подіям”.

Щоб створити собі святковий настрій до плейлисту варто також додати підбірку, яку пропонує БУГ, із різдвяними та новорічними мотивами.

  1. Щедрик – Тіна Кароль;
  2. Jingle Bells – Santa Claus Singing his Favorite Christmas Song;
  3. Jingle Bells українською – Шпилясті кобзарі;
  4. Let it Snow – Dean Martin;
  5. Happy New Year – Abba;
  6. Старий рік минає – DZIDZIO;
  7. Новий рік – Mad Heads XL;
  8. З Новим роком і Рождеством – Скрябін;
  9. Rockin’ Around the Christmas Tree – Brenda Lee;
  10. Christmas Songs (full album) – Frank Sinatra.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок
20 Травня, Понеділок