<

Плейлист від Катерини Рибак: що варто послухати для настрою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:44 | 17.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2354
/ коментарі 3

Музичний плейлист здатен змінювати настрій і заряджати позитивними думками. Нові пісні – це шанс отримати нові емоції, з якими день буде яскравішим. Можливо саме рубрика «Варто послухати» від БУГу стане вам в нагоді.

Треками зі свого плейлиста поділилася з БУГом співачка з Нововолинська Катерина Рибак.

Нагадаємо, у новому сезоні проєкту «Танці з зірками», що на каналі 1+1, співала Катерина Рибак.

Нещодавно дівчина з чоловіком переїхали до США, щоб там будувати свою кар’єру.

Катерина розповідає, надихається такими артистами: Stromae, Ніно Катамадзе, Queen, Майкл Джексон, Стіві Вандер. А все дитинство її улюбленою співачкою була Лара Фабіан.

До вподоби дівчині й молоді українські виконавці. І вона пишається, що фактично зі всіма знайома.

“Бере гордість, коли слухаю музику, яку вони роблять. Надихаюсь. Особливо зараз кайфую від гурту КАДНАЙ. Треки можу порекомендувати : «Колискова», «Disco girl», «Подих», «Santiago» Також мій колега та друг LAUD нещодавно випустив дуже крутий альбом. Варто послухати! Переконана, там щось кожен знайде для себе”, – говорить Катя.

Зазначає, що також на її музичний смак дуже повпливав її чоловік – танцюрист Степан Місюрка. Разом вони люблять послухати Калуша, Lil Wayne, ZHU.

Список пісень, які варто послухати, від Катерини Рибак:

KADNAY – «Колискова»

Kadnay – це український electro-pop колектив, створений у 2012 році. Через два роки хлопці випустили свій перший однойменний альбом, після чого вирушили в тур країною. Наступна збірка вийшла через півтора року.

Stromae – «Formidable»

Formidable – пісня бельгійського співака та композитора Stromae (Стромай). Вийшла 4 червня 2013 року. Пізніше на ютубі з’явилося аматорське відео, на якому нетверезий Стромай бродив біля трамвайної зупинки в Брюсселі. Відео швидко поширилось. Кілька днів потому стало зрозуміло, що це не був реальний випадок, насправді співак удавав з себе п’яного для зйомки відеокліпу на пісню.

Queen – «Love Of My Life»

Пісня, написана Фредді Мерк’юрі, була присвячена Мері Остін, з якою він мав тривалі відносини на початку 1970-х років. Первинно Мерк’юрі написав цю пісню на піаніно та гітарі, проте Браян Мей перебудував її для концертного виконання під 12-струнну акустичну гітару.

Іван Дорн – «Тебе нема сьогодні»

Співак Іван Дорн представив ліричний кавер на пісню гурту “Океан Ельзи” “Сьогодні”. У кліпі на пісню, яку Дорн назвав “Тебе нема сьогодні”, в головних ролях – він зі своєю дружиною Анастасією Новіковою. У кадрі пара свариться, бавиться, танцює, цілується і знаходить гармонію в затишному будинку. Музикант розповів, що таке інтимне відео міг зняти тільки з коханою людиною. Сама пісня, за словами Дорна, є переосмисленням хіта “Океану Ельзи”

Michael Jackson – «Earth Song»

Текст до пісні був написаний у 1988 році, коли Майкл прибув до Австрії з його Bad World Tour. Перше демо він записав у 1989 році, друге у 1990. Композиція стала однією з кількох пісень Джексона, що загострюють увагу слухачів на питаннях прав людини, проблемах браконьєрства та охорони навколишнього середовища.

SLAVA MARLOW – «По Глазам»

Пісня присвячена подрузі дитинства Слави, яка загинула в автокатастрофі у 2011 році. Пережиті події залишили незабутній слід його у житті. Коли він став знаменитим, він вирішив виплеснути всі емоції та переживання музикою, тим самим розповівши широкій аудиторії про трагічну історію зі свого минулого.

Billie Eilish – «Lost Cause»

Трек вийшов на початку червня 2021 року. На нього було знято музичний кліп, який менш ніж за тиждень набрав понад 30 млн переглядів.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок
20 Травня, Понеділок