<

Депутата Володимирської міської ради виявили у Куршевелі під час розслідування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:33 | 14.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
8024
/ коментарів 8

Під час новорічних свят депутата Володимирської міської ради від партії «Сила і честь», бізнесмена Валерія Зінкевича з дружиною помітили на одному з найпрестижніших гірськолижних курортів «Куршевель», що у Франції.

Про це йдеться у сюжеті «Української правди», – передає Конкурент.

Журналісти видання проводили власне розслідування на гірськолижному курорті й з’ясовували, хто з українських політиків вирішив провести там новорічні свята. Їм вдалось помітити чоловіка, який був дуже схожий на володимирського депутата Валерія Зінкевича, тому розслідувачі звернулися за коментарем до політика. Вони поцікавились у нього, яким чином він зміг виїхати з країни.

“Я не розумію, по якому питанню ви до мене дзвоните і хто ви таких. Мені це взагалі нічого не говорить, я вас не знаю. Про що я можу з вами говорити? Ну, тоді всьо, пака”, – прокоментував політик.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення РНБО про заборону виїзду за кордон українським високопосадовцям, правоохоронцям, суддям та іншим представникам державних органів влади. Тепер чиновники можуть виїхати за кордон лише у робоче відрядження, проте вони продовжують нехтувати рішенням Ради нацбезпеки.




коментарів: 8
  1. А тепер треба прослідити через яких корупційних погранців він вивіз свою дупу і таких “патріотів “лишати громадянства .

    • Ви сильно дуже помиляєтесь називаючи цього нарика патрiотом я давно його знаю вiн ненавидить Україну українську мову український народ це ФЕСБЕШНА концерва який живе за москальски гроші не приховуючи це на що дивиця наше СБУ там тільки трохи копнути і гі…но попливе.

    • Він має 2 групу інвалідності з 2008 року по цукровому діабету і був там проездом один день і це було до закону про виїзд 12 січня !!! А це не перевірена інформація і вже розписали ( більше не має про шо писати ) Він дав багато грошей на армію то про це не написали? І до відома громадян Депутати міської ради навіть зарплату не отримують !!!!

    • Він інвалід. Має групу. Але питання моралі. Під час війни – відпочивати в Крушавелі, в той же час в с своїх магазинах людям платить копійки. Але мораль і Зінкевич – це не сумісне. Голосуйте далі за нього

  2. Хех-це на заході кінець політичної карєри,репутаційні втрати,бізнесові,але тільки не у нас.У ВОЛОДИМИРІ на наступних виборах цей депутатішко знову купить зу умовну гречку ве і всіх-правда НАРІД!

  3. Чи було повідомлено ДПС Володимирською міськрадою про список чинуш Володимира, яким заборонено виїзд з країни?

  4. «Батальйон Куршевель» поповнився ще на одного.

    Та що ж ви так накинулися, може вони [українські депутати й чиновники] їздять туди, щоб опановувати французькі САУ «Caesar» і виганяти московитів з нашої землі. :)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота