<

Депутат Володимирської міськради Валерій Зінкевич написав заяву про складання мандата

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 26.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
3103
/ 1 коментар

Депутат Володимирської міськради Валерій Зінкевич, якого помітили у Куршевелі під час війни, написав заяву про складання мандата.

Про це стало відомо з проєкту рішення Володимирської міськради.

У ньому йдеться про дострокове припинення повноважень депутата Володимирської міської ради Зінкевича В.О. на підставі його заяви.

Валерій Зінкевич у заяві, котру написав 24-го квітня, вказав, що складає депутатські повноваження у зв’язку із неможливістю їх виконання за станом здоров’я.

Зазначимо, що 21-го квітня на сесії, де вирішили долю УПЦ мп, Зінкевича не було.

Отож наступного пленарного засідання депутати голосуватимуть за дострокове припинення повноважень Зінкевича та виведення його зі складу з постійної комісії з питань містобудування та архітектури.

Нагадаємо, під час новорічних свят депутата Володимирської міської ради від партії «Сила і честь», бізнесмена Валерія Зінкевича з дружиною помітили на одному з найпрестижніших гірськолижних курортів «Куршевель», що у Франції.

У партії «Сила і честь» заявили, що відкличуть володимирського депутата Зінкевича, який відпочивав у Куршевелі.

Розслідуванням, яке провів секретаріат партії, встановлено, що Валерій Зінкевич є пенсіонером по інвалідності 2-ої групи. Згідно з висновком військово-лікарської комісії він є непридатним до військової служби і знятий з військового обліку. Після повномасштабного вторгнення роздав усі будівельні матеріали власного магазину на потреби оборони.

Як пояснив сам депутат, його перебування за кордоном було обумовлено плановим щорічним лікуванням у Чехії. Повертаючись з якого разом із дружиною, він вирішив побачити Куршевель і заїхав туди на декілька днів




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя