<

Ексдепутат-втікач та директор теплоенерго Сергій Коба продає свій будинок у Володимирі за 8,5 млн грн

20:15 | 5.07.2024 / Володимир / /
Перегляди
1731
/ коментарів 7

Колишній очільник Володимиртепла та ексдепутат міської ради від політичної партії «Сила і Честь» Сергій Коба, який втік за кордон, продає свій будинок у Володимирі за 210 000 $, що орієнтовно становить 8,5 мільйонів гривень.

Відповідне оголошення появилось на сайті ОЛХ. Займається продажем агентство нерухомості з Володимира “Надія”.

Відповідно до опублікованої інформації, будинок – новий сучасний цегляний, загальною площею 290 кв.м та земельною ділянкою 17 сотих. У хаті є кухня столова, велика вітальня, спальня, дві кімнати, дві ванні. Також облаштований холодний підвал, гараж на два автомобілі, технічні приміщення, барбекю з навісом, зимовий сад, вбудований пилосос.

Також будинок повністю готовий до проживання в сучасних реаліях, коли немає світла, адже є генератор та автономне опалення. Окрім цього, в ньому навіть є власне, повністю обладнане бетонне бомбосховище на дві кімнати. Підведений водопровід, а також є власна свердловина.

Власник наголошує, що будинок розташований в затишному районі біля річки.

Вказана ціна будинку всього-на-всього – 210 000 $.

Нагадаємо, Сергій Коба звільнився з посади керівника комунального підприємства «Володимир тепло», яке він очолював більше 6 років. У вересні він поїхав у закордонне відрядження та не повернувся. Тоді Коба спільно з першим заступником Ярославом Матвійчуком та директором КП “Полігон” Володимиром Собіпаном були у службовому відрядженні в Литві. Однак повернулися усі, окрім Коби. У нього, мовляв, погіршилося здоров’я. Сергій Коба надіслав заяву про звільнення електронним листом. Відповідно її розглянуло профільне управління, мер видав розпорядження про звільнення.

Читайте також: 




коментарів: 7
  1. якийсь ужас, а не хата.
    холодна, як АДміністрація томашевської.
    хата має бути затишною і теплою як фактично, так і візуально

  2. На зарплату побудував, бідося. Не їв, не пив, не одягався пристойно. Ходив бомж-бомжем, мився рогожкою – без мила, спав на рядні в хліві біля свиней… За що паплюжите? Це герой! Я плакаль.

  3. Цікаво чи його розшукують за корупційну діяльність ? Замнули мабудь . Особисто знаю цю потвору , вибачте але інакше назвати не можу.

  4. На певних фото враження, що то Двіжок. Певно надихався дизайнер культовим закладом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Липня, Понеділок