<

Мер Володимира написав заяву в поліцію через неповернення Коби із закордоного відрядження

17:25 | 18.09.2023 / Володимир / , /
Перегляди
5569
/ коментарів 9

Міський голова Володимира Ігор Пальонка написав заяву до поліції через те, що директор Володимиртепла та чинний депутат міської ради Сергій Коба не повернувся зі службового відрядження з-за кордону.

Нагадаємо, вранці БУГу стало відомо, що директор КП “Володимиртепло” Сергій Коба написав заяву про звільнення із займаної посади у зв’язку зі станом здоров’я.

Як розповів міський голова Ігор Пальонка у коментарі БУГу, директор Володимиртепла Коба Сергій Анатолійович спільно з першим заступником Ярославом Матвійчуком та директором КП “Полігон” Володимиром Собіпаном були у службовому відрядженні в Литві та мали повернутися з поїздки у п’ятницю 15-го вересня.

“Усі повернулися окрім Коби. Він зателефонував мені, сказав що у нього погано зі здоров’ям, погано себе почуває. Дякує за співпрацю і пише заяву на розрахунок у зв’язку зі станом здоров’я”, – додав мер.

Сергій Коба надіслав заяву про звільнення електронним листом. Відповідно її розглянуло профільне управління, мер видав розпорядження про звільнення.

Він додав, що написав заяву у поліцію, оскільки Сергій Коба ще є чинним депутатом місцевої ради від політичної партії “Сила і честь” та повинен був повернутися.

Як зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, Сергій Коба був у робочій поїздці за кордоном. Під час відрядження в нього різко погіршилось самопочуття і він поїхав в лікарню разом з дружиною, яка проживає за кордоном, мав повернутися додому.

Про ситуацію, що склалася проінформували правоохоронні органи.

Розпорядженням міського голови Сергія Кобу звільнили з посади директор КП “Володимиртепло”. Виконуючим обов’язки призначили головного інженера підприємства Сергія Приступу.

На фото Сергій Коба – праворуч, Сергій Приступа – ліворуч

“Сьогодні уже була проведена нарада з адміністрацією Володимиртепла. До 15-го жовтня усі котельні будуть готові до початку опалювального сезону. Це питання знаходиться на особистому контролі”, – додав Матвійчук.




коментарів: 9
  1. Яке співпадіння, айяй втік за кордон і ту погіршився стан здоров’я, а як втікав, що аж еуфайка заверталася то здоров’я було в нормі. Знаєте є класне прислів’я. Дурне думає, що воно хитре.

  2. Яке ще службове відрядження? Нахрін він кому там за кордоном знадобився? Тачку собі чи комусь хіба що яку пригнати як то кажуть “під той шумок”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок