<

Зібрання громадськості Шацького району щодо мобілізаці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:27 | 28.01.2015 / Шацьк / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

26 січня 2015 року в залі засідань районної ради на прохання жителів Шацького району відбулася зустріч з керівниками органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатського корпусу районної ради, представників політичних партій  і громадських об’єднань, представників Любомльського міжрайонного військового комісаріату, силових структур  та засобів масової інформації.

Під головуванням голови районної ради Сергія Віннічука розпочалось  відкрите зібрання з розгляду питання  щодо проведення першої хвилі мобілізації. Перед присутніми виступив в.о. військового комісаріату Любомльського і Шацького районів Ігор Шепелєв. Він наголосив на важливості виконання Указу Президента України про проведення в 2015 році трьох черг часткової мобілізації.  «Війна іде між Україною і Росією. І потрібно вберегти країну від російського агресора, тому  священний обов’язок кожного громадянина України, захищати свою державу» – наголосив Ігор Миколайович, – пише Шацька РДА

Долучився до інформування щодо мобілізації начальник районного відділу міліції Анатолій Оксентюк, який нагадав про відповідальність від ухилення від призову по мобілізації.

На задані питання щодо проведення першої хвилі мобілізації представниками зазначених установ дані відповідні роз’яснення.

В ході обговорення даного питання жінки звернулися з проханням підтримати звернення до Президента України та Верховної Ради України. В зверненні йдеться мова про врегулювання конфлікту на сході мирним шляхом; припинення мобілізації мирних громадян якщо це АТО, а не війна; максимально залучати служби, які повинні брати участь; обов’язкове матеріальне забезпечення на державному рівні всіх учасників АТО та проведення прозорого розслідування фактів розбазарювання військового майна. Крім цього в зверненні згадується про об’єктивне інформування даної ситуації, а також мобілізації громадян, переселенців із східних країн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота
27 Вересня, П’ятниця