<

Плейлист квітня: 10 крутих англомовних кліпів українських виконавців, які вас здивують

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:11 | 19.04.2020 / Новини / /
Перегляди
403
/ Коментарі відсутні

Добірку десяти треків вітчизняних гуртів, які заспівали англійською, опублікували на сайті kozakorium.com. Кліп не є новими, але ймовірно серед них ви знайдете собі до смаку.

Якщо читачу БУГу можуть запропонувати пісні українських виконавців англійською, які також варті уваги, але могли бути непомічені більшістю слухачів, залишайте виконавця і назву треку в коментарях.

The Elephants – Friend

Включивши відео та поглянувши його кілька секунд у Вас виникнуть відчуття, що співає англійський гурт, а події відбуваються десь на типовій фермі в одному з графств Британії. Однак, не все так просто, колектив The Elephants родом із міста Суми, а кліп на пісню Friend знятий поблизу Києва. Такі от талановиті хлопці на українській землі. І скажіть, що це не світовий рівень? 

Panivalkova – Let Me

Якісно, стильно та красиво – це все, що спадає на думку при перегляді англомовного кліпу гурту Panivalkova на пісню Let Me. Адже саме так і потрібно презентувати Україну для світу.

MARU – Sparks

MARU – творчий союз двох відомих українских артистів: басиста “Океан Ельзи” Дениса Дудко і джазової співачки Ольги Лукачевої. Кліп на пісню Sparks – це друга робота колективу, що розкриває суть відносин чоловіка та жінки, як мисливця та здобичі. Чоловік полює, але жінка сама вирішує, чи стане вона здобиччю, або ж її слабкості і хитрощі поміняють ролі та зроблять мисливця здобиччю.

Vagabond Specter – Half A Billion Miles

Позаземний та неймовірний космічний кліп від гурту Vagabond Specter – це те, що дуже рідко побачиш в українській музиці. Досконале артове відео підкорило багато іноземців.

SINOPTIK – White Cats

White Cats – кліп на перший сингл з альбому “Interplanet Overdrive” донецького рок-гурту SINOPTIK, який вийшов у світ в 2015 році. У сюжеті – самурайські поєдинки, палаючі музичні інструменти, чудове та легке звучання.

Brunettes Shoot Blondes – Knock Knock

Відео українського гурту Brunettes Shoot Blondes ось-ось перетне позначку в 10 млн переглядів! А чи багато з Вас взагалі чули про їхнє існування? Напевно, що ні. Так от, Брюнетки стріляють блондинок, саме так перекладається назва колективу з англійської мови, – це гурт з Кривого Рогу, що був заснований ще в 2010 році. У добірці хлопців тільки англомовні композиції та кілька неймовірно якісних кліпів, які б легко набрали десятки мільйони переглядів, якщо б їх презентував який-небудь колектив з США. 

The Erised – Even If

Хто не знає, то The Erised – це український англомовний електронний музичний гурт, який в своїй творчості поєднує електронні ритми та потужний вокал. Заснований колектив у 2014 році в місті Києві, часто виступає на британській поп-сцені та співпрацює з місцевим лейблом Med School Music. 

Onuka – TIME

Електронні ритми цього гурту запалюють стадіони в Україні та світі, а неймовірний виступ у фіналі Євробачення в Києві приніс спражнє всесвітнє визнання і шалену популярність. Хоча кліп на пісню TIME вийшов ще у 2015, але його довершеність, поєднання традиційних народних мотивів та електронної музики зачаровують глядачів і до сьогодні.

THE HARDKISS – Make-Up

На даному місці можна розмістити кожен з кліпів гурту, однак ми не випадково обрали саме цей. У далекому 2012 році The Hardkiss творив настільки захопливу, драйвову та неймовірно якісну музику, що багато сучасних українських виконавців не можуть і близько підійти до таких висот.

JINJER – Sit Stay Roll Over

Якщо Ви фанат важкої музики – цей кліп саме для Вас. Jinjer – український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. В їхній музиці поєднуються елементи прогресивного металкору, грув-металу та прогресивного дез-металу. На концерти колективу вишиковуються черги, а їхні відеороботи легко набирають мільйони переглядів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця