<

[ОНОВЛЕНО] Окупанти завдали удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві

20:42 | 8.07.2024 / Новини / , /
Перегляди
611
/ Коментарі відсутні

Унаслідок російської ракетної атаки у Києві загинули 27 людей та постраждали 82. Падіння уламків зафіксували в шістьох районах столиці.

Про це повідомили міський голова Віталій Кличко та начальник Київської МВА Сергій Попко, пише Громадське.

Міський голова також каже, що в Києві зафіксовано влучання в одне з приміщень дитячого медичного закладу «Охматдит».

За даними Кличка, двоє чоловіків, які постраждали від обстрілу, померли в одній з лікарень Києва.

Люди допомагають розбирати завали лікарні. На місце обстрілу також приїхав міський голова Віталій Кличко. Мер розповів, що пацієнтів дитячої лікарні, куди влучила ворожа ракета, евакуюють в комунальні лікарні міста.

Падіння уламків зафіксували в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах. За попередніми даними, в Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі, а в Дарницькому — пошкоджено приватний будинок.

У Голосіївському районі уламки впали біля житлового будинку, у Дніпровському — уламки палають в житловій забудові. Тим часом у Деснянському районі сталося займання будинку.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував удар по дитячому медзакладу: «Дитяча лікарня, цілеспрямований удар росіян. Цей обстріл вівся по цивільних, били по інфраструктурі, весь світ має побачити сьогодні наслідки терору, відповіддю на який може бути тільки сила».

Як повідомив призедент України Володимир Зеленський, Росія випустила по Україні понад 40 ракет різних типів.

“Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня.Усі служби задіяні, щоб врятувати якнайбільше людей”, – написав Зеленський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Жовтня, Неділя