<

Ймовірним педофілом, якого шукали у Нововолинську, виявся хворий чоловік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:08 | 2.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарі 3

Ймовірним педофілом, якого розшукували у Нововолинську через приставання до дитини ще з 28-го квітня, виявився психічно хворий місцевий мешканець.

Про це інтернет-виданню «БУГ» повідомила Ольга Ілляшук, яка раніше у спільноті Нововолинськ Інфо, опублікувала допис з прикметами чоловіка.

За словами Ольги, як їй пояснили у поліції, чоловіка направлять на лікування.

Нагадаємо, 28-го квітня у Нововолинську до дитини 8-ми років приставав чоловік. Він міцно тримав дитину за руку і пропонував гроші, телефон. Дитина зуміла втекти, повідомивши про інцидент батькам. Вони відразу звернулися в поліцію.




коментарів: 3
  1. Якщо ви говорите про того, хто ходить і штани тримає руками, то я не думаю, що він буде чиплятися до дитини. Він тіні своєі боіться. Я не раз гуляла зі своім малим, так він втікає .Легше всього списати на хворого, а тим часом той козел і далі буде ходити і приставати до дітей.

  2. Не знаю, той це чоловік чи ні, але він й досі чіпає дітей.Саме той чоловік, у червоній шапці та темному одязі, тільки тепер він носить окуляри та маску(інколи без окуляр).Його присутність у місц мене дуже турбує, адже я сама ще вчусь у школі.
    Коли ми із сестрою йшли до школ то він, нажаль, не проґавив момент аби схопити де не треба.
    Сьогодні, 8:05 4.12.2020 його знову видно біля Базиліка, та на цей раз я його побачила й прейшла дорогу.Прошу, зробіть з цим щось, бо це просто жахливо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок