<

Варто послухати: плейлист березня від викладачки школи мистецтв Нововолинська Марії Душук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 4.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
42
/ коментарі 2

Музичний плейлист здатен змінювати настрій і заряджати позитивними думками. Нові пісні – це шанс отримати нові емоції, з якими день буде яскравішим. Можливо саме рубрика «Варто послухати» від інтернет-видання БУГ стане вам в нагоді.

Піснями зі свого весняного плейлиста поділилася з БУГом викладачка хору, вокалу та бандури молодших класів Нововолинської школи мистецтв Марія Душук.

Марія Юріївна розповідає, що її плейлист по-справжньому нагадує перший місяць весни. Адже такий же різноманітний та несподіваний, як і погода в березні.

Список пісень, які варто послухати, від Марії Душук:

Alyona Alyona feat Jamala “Забирай”

«Забирай» – перша спільна робота двох артисток, яка розказує про зворотній бік популярності в епоху соцмереж і «диванних експертів». Вони безпардонно вриваються в особисте життя зірок, бажаючи отримати їхню увагу за всяку ціну. 

Adam Lumbert “Ghost town”

“Ghost Town” – це пісня, записана американським співаком Адамом Ламбертом для його третього студійного альбому The Original High (2015). Він був випущений як головний сингл альбому 21 квітня 2015 року. Сингл здобув значний комерційний та критичний успіх, ставши дещо сплячим хітом у вибраних країнах та отримавши значну кількість радіо-відтворення у США.

Aнтитіла “Лови момент”

Фронтмен гурту Тарас Тополя розповідає, що текст цієї пісні народився у його голові, коли він просто їздив вулицями міста на авто. Тоді Тарас розмірковував на тему того, що добре було б заспівати дещо важливе, дещо таке, що буде поза часом і залишиться актуальним навіть через десятиріччя. Саме так і виникла головна ідея композиції «Лови Момент» – не варто повсякчас гнатися за химерами майбутнього, а треба спробувати насолодитися саме тим життєвим моментом, який існує тут і тепер.

Aerosmith “Crazy”

Пісня розповідає від імені хлопця про те, як його дівчина в черговий раз після сварки з ним пакує валізи і збирається їхати. Такий стан справ просто зводить цього хлопця з розуму.

Letay “Світ чекає”

LETAY – український рок-гурт, брали участь з піснею “Світ чекає” в 2017 році у Нацвідборі на Євробачення.

Soha “Mil pasos”

Soha – французька сучасна R & B співачка. Mil Pasos (Тисяча кроків), – пісня, під яку можна танцювати не тільки спокусливий танець Кізомба, але і почати робити перші кроки до своєї мрії.

Monatik “Каждий раз”

«Каждий раз» – один із танцювальних треків українського співака. Після виходу кліпа на пісню, відео отримало беззаперечне визнання шанувальників і набрало понад мільйон переглядів на YouTube за добу.

Gojira “Stranded”

“Stranded” – перший сингл альбому Magma 2015-го року. Трек супроводжується музичним відеороликом, який поєднує виступ групи з деякими химерними образами. Gojira – французька метал-група, заснована в 1996 році

Michelle Andrade “Не знаю”

«Не знаю» – перший синг співачки українською мовою. Романтичний трек «Не знаю» з впізнаваними для співачки латиноамериканськими танцювальними мотивами розповідає про чуттєвому періоді закоханості.

Jerry Heil “НЕ Бейбі”

Пісня стала саундтреком програми “Від пацанки до панянки”.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок
20 Травня, Понеділок