<

У Нововолинській і Володимирській громадах відбулися зустрічі з рідними зниклих безвісти військовослужбовців

13:35 | 23.08.2024 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
1294
/ Коментарі відсутні

22-го серпня у Володимирській та Нововолинській громадах відбулись зустрічі з рідними зниклих безвісти військовослужбовців із регіональним представником Уповноваженого у Волинській області з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Юлією Чайкою.

Також у заході взяли участь представники громад, представники ТЦК та СП, поліції та Пенсійного фонду України, інформують на фейсбук-сторінці Володимирської райдержадміністрації.

В ході зустрічі сторони обговорили шляхи налагодження роботи зі членами родин безвісти зниклих осіб за особливих обставин та їх підтримки, дали роз’яснення щодо алгоритмів оформлення та ведення справ в тривалій процедурі пошуку зниклих безвісти українських оборонців.

Окрему увагу приділили обміну інформацією задля пошуку зниклих осіб.

Родини в свою чергу піднімали ряд питань, пов’язаних з призначенням пільг, пенсій, грошових допомог за рахунок як державного бюджету, так і за місцевими програмами соцзахисту.

До присутніх членів родин даної категорії звернулися також соціальні менеджери проєкту, що реалізується у рамках реалізації плану заходів Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Нагадують, що при Міністерстві внутрішніх справ України працює Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин), до якого можна звернутися за допомогою, якщо ваші рідні зникли безвісти на війні або потрапили в полон.

На Волині його регіональним представником є Юлія Чайка. Звернутися до неї можна за адресою: місто Луцьк, вулиця Винниченка, 21, кабінет 10, або за телефоном: (0332) 74-21-45 та 099 337 88 16.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Вересня, Четвер