<

Мешканців та гостей Нововолинської громади запрошують на захід «Територія здоров’я»

12:41 | 16.04.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
198
/ Коментарі відсутні

23-го квітня з 11.00 до 14.00 на майдані Незалежності в Нововолинську проходитиме захід з нагоди Європейського тижня імунізації. Охочі зможуть перевірити стан свого здоров’я, вакцинуватися, отримати фахові роз’яснення від медиків.

Про це повідомляють на сайті міста.

Під час акції діятимуть кілька локацій:

Медична, де можна буде перевірити стан свого здоров’я: визначити рівень цукру в крові, артеріальний тиск, сатурацію, проконсультуватися з сімейним лікарем, зробити швидкі тести на ВІЛ/СНІД і гепатити В, С.

Вакцинальна – проведення щеплень від дифтерії, правцю і COVID-19. Звертаємо увагу, що на «Території здоров’я» працюватиме вакцинальний автобус, у якому функціонує ліфт-платформа для транспортування людей з обмеженими можливостями з метою їх вакцинації.

Інформаційна, де медики фахово роз’яснять щодо здорового способу життя, правильного харчування, захисту від інфекційних та неінфекційних хвороб. Для дітей проводитимуть ігри «Зліпи мікроба».

Також під час дії акції на майдані Незалежності проходитимуть майстер-класи з гігієни рук, надання першої невідкладної допомоги «Сам умій та іншого навчи», заняття з психологом «Самодопомога+», виставка-ярмарок виробів місцевих майстрів.

Діти зможуть взяти участь у руханці та обрати аквагрим.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок